Påskepynt …. nå igjen?!

 I en av gruppene jeg er med i på facebook fant jeg et bilde av et artig heklet eggeglass med oversettelse. Oppskriften finner du her:

         http://www.maniasmade.blogspot.no/2013/03/oppskrift-diy-pa-heklet.html

 

Disse var utrolige kjappe å hekle 🙂 Og de var veldig populære på mini markedet jeg hadde før påske:

Jeg heklet først en etter originaloppskriften, men var ikke 100% fornøyd med den. Syntes selve egge-koppen gikk for langt opp på egget samt at den var litt smal. Gjorde om litt på oppskriften slik at koppen ble litt videre og litt lavere. Syntes de passet perfekt da 🙂

 

8 kommentarer til «Påskepynt …. nå igjen?!»

 1. Dei var knallskjønne. Masse flott til å ha på eit lite påskemarked. Veldig lurt å gjere slik. Må lære litt av deg eg tror eg. Synd du bor så alngt unna og att vi ikkje vart skikkelig kjend når dere budde nermere. Men sånner det. klem og fortsatt fin påske.

 2. Greta:
  Hehe … det var nå sånn det ble det 🙂 Men det er jo bare å komme på besøk om du er på disse trakter 🙂 Fortsatt fin påske til deg og 🙂 Klem

 3. Disse må jeg bare prøve meg på, fantastisk flotte var de. hvor mange masker utvidet du, med og hvor mye lavere laget du de? Vil du dele hemmeligheten med oss? 🙂 Ser ut til at disse er helt perfekt 🙂

 4. hobbyz.blogg.no:
  Etter 6. runde på del 2, legger jeg ut hver 3 fm. Da er det tilsammen 28 masker. Hekler en omgang med bare fm i fm. Neste runde hekler jeg 12 fm og deretter den 13. og 14 sammen 2 ganger = 26 fm. Hekler 2 runder etter det med fm i fm. Da får du høyden og bredden 🙂

 5. Heisann:) Helt nydelig alt du har heklet til påskepynt,,så nå skjønner jeg godt hvorfor du ikke har blogget på en stund. Nydelig og dekorative påskeherligheter du har laget. Og takk for at du legger ut link til mønster,,jeg er ikke på FB selv,,så går nok glipp av mye tenker jeg. Hihi.
  En riktig så fin påske til deg og dine ønskes fra Marianne:-))

 6. Hobbystua:
  Tusen takk:) Det har nok ikke vært hekleriene som er skyld i liten aktivitet … det er nok en pc som er til reparasjon … har drøyd blogg innlegg i påvente av at den skulle bli frisk igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *