Kjøkken oppussing i bilder

Den siste tiden har vi levd i et lite kaos her i heimen, med hele kjøkkenet flyttet ut i stua. Vi har hatt litt campingvogn følelse med engangsbestikk, fat og glass samt at sofakroken og kjøkkenbenken har stått ved siden av hverandre. Matlaging på en liten hybelkomfyr og oppvaska i ei lita balje …

Grunnen til det er at huseier skulle pusse opp kjøkkenet, noe som trengtes. Nå etter 3 ukers venting er omsider kjøkkenet ferdig. Jeg har tatt en del bilder av hele prosessen. 

Lørdag 16. mars:

Her er bilde av det gamle kjøkkenet som var nesten helt tømt:

Her har vi den midlertidige kjøkkenbenken og spisestua:

Og her står fryseskapet og kjøleskapet, samt et lite matlager:

Og resten av tingene, som vi skulle greie oss uten, måtte stables ned i den nedre delen av stua:

Mandag 18. mars:

Slik så det ut når jeg kom hjem fra jobb den mandagen. Det hadde skjedd litt ja …

Det var opprinnelig et tynt laminatgulv på kjøkkenet, og det har tydeligvis vært minst to forskjellige linoleumsgulv før den tid:

Det er mye panel her:

Onsdag 20. mars:

Da har veggene og taket blitt hvitt – tenker det gjør stor forskjell på lyset der inne 🙂

Her står glavaen til å isolere «ytterveggen».

Og jammen meg hadde de begynt å legge parketten på gulvet også 🙂

Torsdag 21. mars:

Det er gøy å se at det går framover. Her er veggen klargjort for ekstra isolasjon.

Lørdag 23. mars:

Kjøkkenet ble levert i går. Spennende å se det for første gang:

Her har de satt opp noe av overskapene midlertidig – ser bra ut så langt:

Mandag 25. mars:

Her er foringen av veggen påbegynt.

Tirsdag 26. mars:

Da var «ytterveggen» ferdig foret med 10 cm med ekstra isolasjon. Det vil nok utgjøre en stor forskjell på temperaturen på kjøkket.  Enda flere veggskap var kommet på plass. Det er virkelig gøy å se at det går framover. 

 Vi tok påskeferie fra onsdag 27. mars og reiste en tur  til familien.

Søndag 31. mars:

Da vi kom hjem etter påskeferien var kjøkkenet kommet godt på plass  🙂 Oppvaskmaskinen er nesten på plass også! 

Deilig med skap som går helt til taket – slipper støv og fett på toppen 🙂

Ser at jeg har fått mitt ønske om kolonialskuffer oppfylt! Og det er jeg veldig glad for. Mye lettere å dra ut skuffen for å se hva man har, i stedet for å måtte flytte ut masse av hyllene for å få oversikt!

Skikkelig romslig bestikkskuff også! Rene luksusen!

Mandag 1. april

Her er plassen til komfyren klar, og det er ingen aprilsnarr!

Kjøkkenvasken er på plass også, men det mangler en vesentlig ting her 😉

Det ser veldig bra ut dette her:

Det skjedde ikke så veldig mye de neste dagene fordi det ble ventet på rørlegger og elektriker som måtte inn og gjøre en jobb før de kunne fortsette.

Onsdag 3. april:

Da er de helt ferdig med monteringen av kjøkkenet, nå gjenstår montering av kranen, tilkobling av vifta og oppvaskmaskinen.

Komfyren er satt på plass og klar til å brukes!

Det ser bra ut dette her 🙂

Siste rest på kjøkkenet var gjort på fredag 5. april. Nå er det omsider klart til innflytting. Mannen har satt i gang med få flytte tingene inn på kjøkkenet, og i morgen skal vi se på hva som skal inn igjen på kjøkkenet og hva som evt skal hives eller gis bort. Så må vi se på hvordan vi skal plassere ting best mulig.

Bilder blir lagt ut når vi har fått gjort oss ferdig med plassering og det er helt i orden og presentabelt 😉  Det er mye som skal på plass igjen. Inntil da må dere bare vente i spenning 😉

8 kommentarer til «Kjøkken oppussing i bilder»

  1. Kjøkkenet ser flott ut. Kjekt med nytt kjøkken 🙂 Gleder meg til å ta i bruk vårt i Nyhuset. Skal ta bilder en dag og legge ut. Blir kjekt å se hvordan dere lager det til der 🙂

  2. så kjekt å sjå fremgangen og att det blir så bra. Ikkje dårlig. Siden det er huseigar som eiger huset, så slipper dere å betale for nytt kjøkken også. Ikkje dårlig det heller. gleder emg til slutt raporten. God jobbedag på dere. Vi eller eg tar fri i dag.

  3. Ooooo….så fint! Og nå ble jeg misunnelig – har selv et kjøkken som absolutt skulle vært fiffet opp en smule…

  4. Greta:
    Takk takk Greta 🙂 Ble noen timer med å sortere ting og få satt de på plass på kjøkkenet. Må nok bruke noen timer til 🙂 Men får nok ikke gjort noe særlig i morgen, men i løpet av uka skal det være på plass 🙂

  5. Heisann! 🙂 Har bare lyst å rose deg for at du har en sinnsykt fin blogg!! Blir så lykkelig når jeg finner bra blogger som faktisk prøver å gjøre det litt bra for leserne å følge med. Kanskje jeg skal bli fast leser? 😀 Jeg pleide å blogge før, men jeg sluttet fordi jeg fikk så mange uhøflige kommentarer. Du må ikke stoppe om du får det da, fordi da vinner de frekke. Men jeg har forresten noe til deg… Det er en konkurranse jeg akkurat ble med på nå som du kan vinne et år med gratis energi drikke i. Det er veldig bra for meg, fordi jeg er helt addicted, hihi, men kanskje du har mer hell enn meg?! 😀 Bli med du og da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *