En lite oppdrag innimellom

Dette var opprinnelig en genser som ble strikket av en bestemor til en gutt på 12-13 år, men tiden gikk før genseren ble ferdig og gutten vokste ut av genseren. Men neste barnebarn i rekken kunne passe inn i genseren. Genseren ble målt på,  men den var litt vel kort på ermene. Bestemor kunne dessverre ikke få gjort genseren ferdig lenger.

Jeg fikk derfor forespørsel om å forlenge armene på den strikket genseren. Siden det ikke var mulig å få tak i det samme garnet valgte jeg rett og slett og bruke et mørkeblått garn som kunne passe inn med fargene i genseren. Strikket ca. 5-6 cm ekstra på begge armene. For at det skulle se greit ut, så strikket jeg noen ekstra cm på bolen også.

Til slutt monterte jeg den, så nå er den klar til bruk.

Håper at den passer 🙂 

2 kommentarer til «En lite oppdrag innimellom»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *