Oops! I did it again ….

Og så har jeg gjort det igjen … 

Det er jo egentlig ganske typisk meg dette! Jeg satte i gang med et prosjekt som jeg ikke hadde noen oppskrift eller mal på. 

Jeg kjøpte noen kurver som jeg skulle bruke på kjøkkenet i den nye «hylla» for å få ting litt ut av syne … Men når jeg puttet ting i kurvene syntes jeg at det ble seende litt rotete ut. Så jeg tenkte at jeg må lage noe å putte oppi som dekker litt mer …

Kom til å tenke på noen stoffer jeg kjøpte for noen år tilbake på bl.a. Ikea og Stoff og Stil som jeg kunne bruke. Blått og hvitt er jo flotte farger på et kjøkken 😉 Jeg fant fram målebåndet  og målte kurvene. Her ligger de ferdig kuttet og tilpasset kurv-størrelsene.

Så jeg fant fram  symaskinen og satte i gang:

Den minste kurven ferdig:

Så de største kurvene:

Og flere små …

Jeg er veldig godt fornøyd med resultatet 🙂

Og det ble en skikkelig forskjell på utseendet i hylla når kurvene fikk for. Det gjorde seg synes jeg 🙂

Det gjenstår enda noen kurver, men det kommer seg dette 🙂

 

8 kommentarer til «Oops! I did it again ….»

  1. så praktisk, snarttengt og flink du er. Skjønner att eg må gjøre alvor av å kjøpe emg symaskin att. Fikk nesten lyst til å sy igjenn. hm. Men da må eg tjene litt mer penger først, elelr vi9nne masse i lotto. hehe. Kjempefint vart det Tone-Britt

  2. Greta:
    Tusen takk Greta 🙂 Jeg og symaskina har aldri vært venner noen gang … Men så var det ei venninne som fikk meg i gang med lappeteknikk, og etter det har jeg syntes at det er gøy å sy med symaskin igjen. Og i hvert fall når man får til ting 🙂

  3. Det er klart att alt er morro når ein får det til. Eg sydde kle som ung. sluttet med det da eg vart mor. Drev med lappeteknikk i flere år. Men ryggen likte veldig dårlig stillingen fremoverlent over bordet. og når eg er hekta på noko så er eg hekta. Men eg tenkte att eg kanskje no var blitt så fornuftig att eg kunne klare å styre emg. Skal alikevel ikkje sy mye. Store plagg og ting får Monika ta seg av. Det er ho som er syersken i Buhagen fam. God natt og hils Klem

  4. Greta:
    Du er jammen meg allsidig Greta 🙂 Kjenner det godt i kroppen når man har sydd noen timer … men det går jo fort litt tid og når man holder på 🙂 God natt! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *