Oversettelsesprosjekt

Da jeg var en liten tur inne på Facebook i går, så jeg at Inspirasjon til Håndarbeide hadde lagt ut et bilde av en heklet rute som så så utrolig flott ut.  

           http://inspirasjontilhaandarbeide.blogspot.no/2013/04/heklerute-nordic-star.html

Jeg måtte jo bare følge linken til oppskriften! Tenkte at jeg skulle nok greie å finne ut av den oppskriften selv om den er på engelsk. Den er laget av Priscillas Crochet og den finner du her:

           http://web.archive.org/web/20010816055926/members.aol.com/lffunt/nordicsq.html

I går ettermiddag fikk jeg mail fra en god venninne som lurte på om jeg visste om noen som kunne hjelpe med oversettelse av engelske oppskrifter. Jeg kjenner ingen, men sa at jeg kunne se om jeg kunne hjelpe henne. Og det var jammen meg en artig overraskelse når hun sendte meg linken til den samme oppskriften som jeg hadde sett på tidligere! Snakk om sammentreff!

Så i går kveld satte jeg meg ned og oversatte oppskriften og testet den ut samtidig. Resultatet ser du her:

 

Her ser du midten litt nærmere:

Denne var veldig gøy å hekle 🙂 Og du kan kombinere utrolig mange farger her! Jeg brukte Gjestal sitt Bomull Sport og pinne 3,5 på denne ruten. Da ble størrelsen veldig fin til f.eks. å lage et babyteppe eller et gyngestolteppe eller … hva en måtte ønske 🙂

Nå skal jeg gå gjennom og dobbeltsjekke oppskriften og så skal jeg få sendt den avgårde i morgen 🙂

Ha en flott kveld!

 

12 kommentarer til «Oversettelsesprosjekt»

  1. Desken så flink du er. Du må jo vere ekspert du. Kjempefin den heklinga også. Da veit eg kvar eg skal sende vanskelige oppskrifter og så kan du oversette for emg :D. Neida skal ikkje gjere det. Eg holder emg til Norske. Men du kan og får til det meste det er heilt klart. Klemmen

  2. Greta:
    Tusen takk Greta 🙂 Har noen års erfaring med hekling, men vil ikke kalle meg noen ekspert 🙂 Det er bare å komme med oppskrifter det 😉 Det er veldig pent av deg! Klem

  3. åååå du e super duper Tone Britt;-)) Eg berre viste at ditta fiksa du;-)) Gleda meg veldig til å prøve den… Ler endå av vårt sammantreff ;-))

  4. Gunn:
    Takk Gunn Helen 🙂 Du hadde stor tiltro til meg … Hehehe … ja snakk om tilfeldigheter 😉
    Er veldig spent på tilbakemeldingen 🙂 Har sendt den på mail til deg! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *