På nålen 2

Jeg fortalte i helgen at jeg begynte på et babyteppe i «ripple»-hekling i hvitt, grått og blått. Det går sakte men sikkert framover 🙂

Var ikke fornøyd med det hvite feltet i midten, syntes det ble posete i forhold til resten av teppet, så jeg tok rett og slett og fjernet det. Må se litt hva jeg skal lage i midten i stedet, men det kan jeg ta etterhvert. Det viktigste nå er å få teppet stort ok 🙂

Slik ser teppet ut så langt -) På dette bildet kom ikke fargene til sin rett.

Her ble fargene litt bedre. Jeg syntes de 3 fargene passet veldig godt sammen 🙂

Her ser du nærbilde av mønsteret. Det er egentlig et ganske enkelt mønster har jeg funnet ut etterhvert, men når en ser det på engelsk så kan selv de enkle mønstere se vanskelige ut 😉

Det tar lenger og lenger tid rundt, men synes det blir veldig bra 🙂 

6 kommentarer til «På nålen 2»

  1. Så flott det blir Tone-Britt. Knallstilig. Sikkert veldig gøy å holde på med, spes når ein ikkje viet heilt kossen det blir på forhånd. Kjempeflott. Spent på å sjå det ferdig. Ha ein flott fredag, klemmen

  2. Greta:
    Det er artig å holde på med ja 🙂 Kan jo gjøre mye ut av størrelsene på stripene, så jeg er spent jeg også 🙂 Ha en flott fredag du og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *