Forberedelser til konfirmasjon

I dag er det ca. 1 måned igjen til konfirmasjon for eldstemann.

Jeg spurte konfirmanten om han hadde noen tanker om dekorasjon osv. til konfirmasjonen og fikk klar beskjed at «gjør som du vil, bare det ikke blir rosa og masse hjerter».

Jeg har tenkt litt og sett på forskjellige ideer, og fulgt med på hva andre har gjort, og har gjort meg noen tanker. I dag dro jeg med meg gubben og tok en tur til Black Design Shop for å se på noen ting som jeg hadde sett på nett. Jeg ville se hvordan de så ut i virkeligheten, og jeg ville jo gjerne ha hans mening også. 

Fargetemaet som i utgangspunkt var blått og hvitt, har underveis i prosessen blitt endret til blått og sølv. Og resultet ble det jeg hadde sett for meg 🙂 Her ser du bilder av lysene jeg kjøpte i blått og sølv:

Litt bordpynt og ikke minst konfirmanten 😉

Serviettene i sølv og blått:

Synes mønsteret var stilig, og jeg tror det vil passe fint inn med sølv-lysene:

Kjøpte også en festremse i sølvdekor som jeg falt pladask for.

På vei hjem gikk turen innom Stoff og Stil hvor jeg fant stoffet som jeg skal sy borddukene av. Her ser du bilder av stoffet og festremsen i sølv. 

Festremsen var ikke så godt synlig på det forrige bildet, så her har jeg lagt den oppå det blå stoffet:

Det gjenstår litte grann, men jeg tror det blir bra – og jeg tror at det blir tøft/røft nok for konfirmanten og. 

Og for de som kjenner meg, så er det vel ingen som er veldig overrasket over at jeg valgte blått som basisfarge, og ikke minst den blåfargen! Det er jo bra at det er en gutt som skal konfirmeres 😉

 

 

6 kommentarer til «Forberedelser til konfirmasjon»

  1. wendysinfamilie:
    Takk 🙂 Vil jo gjerne at det ser pent og gjennomført ut 🙂 Elsker den blåfargen :-), det har jeg alltid gjort! Ja det er noen detaljer å passe på 🙂 Men synes jo også det er gøy:-)

  2. Dette blir nok heilt flott ja. Skal dere ha selskapet heime?. Med masse familie fra østlandet som campere i hagen? :0). sikkert masse å tenke på før dagen er der. vi reiset vekk vi kvar gang vi hadde konfirmant. Det hadde flere forskjellige årsaker. Men det vart fine dager på hotel for konfirmanten. Lykke til med dei videre forberedelsene og ha ein fin dag der i sør

  3. Greta:
    Takk Greta 🙂 Ja, vi skal ha det heime. Hehehe … nei vi skal ha en del boende hos oss og de fleste ellers har tatt inn på hotell i nærheten. Muligens det blir en bobil eller to i tunet, men det er det fint plass til 🙂 Takk takk 🙂 Ha en fin dag i vest:-) Klem

  4. Gøy å følge med på konfirmasjonsforbedredelse deres.Kjempefine farger du har funnet.Blått er super fint :)Lykke til med forberedelsene til konfirmasjonen. Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *