Babyteppet

I går (eller kanskje det ble i dag) så ble jeg ferdig med babyteppet. Det er heklet i «ripple»-mønster i fargene hvitt, blått og grått på pinne 4.

Det er et veldig enkelt mønster å hekle egentlig, men siden man hekler rundt og rundt så bruker man jo lenger tid rundt for hver runde. På slutten holdt kanskje ett nøste i 2-3 omganger … Det har en omkrets på ca. 1 meter.

Siden jeg fjernet det som opprinnelig var midten i teppet fordi det bulte sånn, så måtte jeg lage en ny midt på teppet. Fikk ideen om å lage en liten blomst som jeg festet i midten. Syntes den gjorde seg fint jeg 🙂

Jeg var ikke helt fornøyd med den kanten som opprinnelig var i oppskriften så jeg brukte først en runde med fastmasker og avsluttet med en omgang krepsemasker. Syntes det ga det lille ekstra på teppet 🙂

Her ser dere de klare fargene i teppet på forskjellig bakgrunn:

 

Nå er jeg veldig spent på hva mottaker sier. Har aldri laget et sånt teppe før så jeg er veldig veldig spent om de blir fornøyd med det. Krysser fingrene for det!

Før jeg fortsetter på den tunikaen jeg strikker på, så må jeg lage noen konfirmasjons-kort. Det er jo tida for det nå 🙂 Skal legge ut noen bilder av de når de er ferdig.

Ser ikke helt ut til at sola vil komme helt fram her og jeg ser det blåser i hagen, så da passer det jo greit å ha noe å gjøre innendørs (som ikke er vanlig husarbeid …). Ha en flott søndag! 

 

10 kommentarer til «Babyteppet»

  1. Det ble flott babyteppet. Fint med blomsten i midten 🙂 Jeg tenkte jeg skulle lage babykort sånn etterhvert. Må bare rydde på arbeidsbordet mitt som for tiden brukes til oppbeavring av bøker jeg har pakket ut og et tesett vi har kjøpt i Kina. Det må jeg vise fram en gang 🙂

  2. Hei vennen. Det vart eit veldig flott babyteppe. Tviler ikkje eit sekund på att mottaker ikkje blir fornøgd. Du er så flink atte . Får alltid lyst til å hekle når eg ser alt det flotte du får til med heklekroken. Men er ikkje glad i å gjøre det hehe.
    Gleder meg til å sjå tunikaen no. Ha ein super dag videre

  3. dandilion:
    En må av og til rydde plass for å få satt seg ned med ting 🙂 Arbeidskroken min fylles fort opp av mye rart … og da ser man ikke lenger bordplata … hehe 😉 Det hadde vært gøy å se tesettet ditt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *