Konfirmasjonskort

Innimellom hekletøy og strikketøy måtte jeg lage noe konfirmasjonskort som jeg skulle sende før helgen. 

Jeg lager ikke så mye kort, men synes det er gøy å i hvert fall lage til eget bruk. Det er et møysommelig arbeide med mye klipping og så montering, men jeg synes de blir fine 🙂

Tror ikke mottakerne har så mye forhold til alle kortene som de får til konfirmasjonsdagen, men jeg er i hvert fall fornøyd 🙂

14 kommentarer til «Konfirmasjonskort»

  1. Fin blogg, den kan du komme langt med!!!!!
    Det hadde vert fint om du stakk innom min blogg og kansje komenterte tilbake!

  2. WooooW! Skulle nesten ikke tro de var hjemmelaga, de var helt serriøst kjempefine! :O Lager en del kort selv, og synes det er kjempegøy. Desutten er det mye koseliggere å få hjemmelaget kort og! Tror nok konfirmantene blir fornøyde, men husk at det viktigste alltid er at du selv er fornøyd med dem 🙂 Ha en fin langhelg!

  3. Det viktigste er jo att ein sjølv er fornøgd med det ein sender fra seg og gir vekk. Veldig koselig å få heimelaga kort da. Kjempefine er dei hvertfall. skulle ønske eg kunne finne roen med slikt også. du er så allsidig du. God natt og fin fridag i morra. klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *