På pinnen 4 … Strikket tunika fortsettelse

For tiden strikker jeg på en tunika i beige Safari på pinne 3,5. Den strikkes sidelengs i stedet for rundt nedenfra og opp. Synes mønsteret blir veldig flott 🙂

Bildet viser venstre bakstykke og påbegynt armstykke:

Her er jeg ferdig med hele armstykket på venstre siden:

Her er jeg ferdig med selve sidestykket under armen:

Så var det på tide å få satt sammen hele igjen og strikke videre på det som skal bli frontstykket på tunikaen:

Det er en uvant måte å strikke en tunika på, men jeg tror den blir veldig bra 🙂 Kunne nok tenkt meg en sånn selv også, men får se om jeg har lyst til å gi meg på en ny en når denne er ferdig.

Ha en flott søndags kveld 🙂

8 kommentarer til «På pinnen 4 … Strikket tunika fortsettelse»

 1. Så fin tunikaen blir Tone Britt. Synes mønsteret blir skikkelig fint 🙂 Gleder meg til å se den ferdig.
  Klem Kristin

 2. Det ser ut til å bli en utrolig flott tunika. <3
  Må si at jeg beundrer din tålmodighet, for noe sånt hadde jeg ikke tørt å tenke tanken på å lage engang 🙂

 3. Engla:
  Tusen takk 🙂 Vet ikke om jeg hadde startet på den jeg heller hadde det ikke vært for at det er et oppdrag. Det er en del jobb med den, men synes jo at den ser flott ut så langt 🙂

 4. Wow..denne blir nydelig og for et pent mønster på den,og etter hva jeg kan se er det mye jobb bak den. Men tenker mottaker blir kjempefornøyd når den blir ferdig strikket. Lykke til med resten og jeg gleder meg til og se den helt ferdig,for dette var noe som fenget meg:-)) Flink du:-))

 5. Hobbystua:
  Tusen takk 🙂 Det er mye jobb med den, siden den skal strikkes sidelengs, og man skal passe på to forskjellige mønstere samtidig 🙂 Men det er faktisk gøy å se at det går framover og 🙂

 6. Den blir heilt sikkert knallfin. Mønsteret er lekkert. Men helledussen da, det må vere vanskelig. Prøver åtenke ut korleis du gjer det. Men enten er det for vanskelig for emg å skjønne, eller så er eg for trøtt. Det er nok desverre det første. Du er knallflink. håper du får e
  deg ei god natt’s søvn no. klemmen

 7. Greta:
  Takk takk:-)
  Den er faktisk ikke så vanskelig, det er bare en del å passe på, så jeg bruker markører. Skal strikke fram til 1 merke og tilbake, så til neste merke og tilbake osv. så jeg har laget meg en liste med når jeg skal huske på hva og hvilken mønster rad som skal strikkes når …. hehe … Må ta i bruk de hjelpemiddel en kan 🙂 Ha en flott dag! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *