Da var dukene ferdig

Hadde egentlig satt av dagen i går til å sy ferdig dukene til konfirmasjonen, men da jeg så været i går prioriterte jeg hekling og sola 🙂 Og det kunne jeg være veldig glad for i dag, for når jeg våknet så regnet det og gradene hadde sunket med nesten 10. Det kom en liten skvett med sol rundt 7-8 tida i kveld.

Brukte litt tid og fikk ryddet opp på håndarbeidsbordet mitt slik at det er klart til å brukes som gavebord til helgen. 

Og omsider fikk jeg tatt fram symaskinen og 10 meter koboltblått bomullsstoff. De 10 meterne ble til 2 duker som var ca. 2,25 m lange, 1 som er 2,5 m lang, 1 som er ca 1,90 lang og til slutt en duk som kan dekke alt det som står under håndarbeidsbordet mitt ;-).

De trenger nok en stryking før de legges på bordene på fredag kveld, men ellers tror jeg det blir bra.

 D

Fargen kommer ikke helt godt fram på bildet, men den er altså koboltblå. Litt mørkere enn det den fremstår på bildet. De som kjenner meg vet jo at det er min favorittfarge nr 1!  Det er  en farge som passer godt med sølv og hvitt, og det var derfor det ble den. Marine syntes jeg ble altfor mørk og ikke minst, litt vanskeligere å finne pynt å matche med. Lyseblått blir for søtt, da jeg forbinder den mest med babyer og dåp 🙂 Og da kom valget av seg selv 😉

Satser på at det blir bra 🙂 Ha en flott kveld!

10 kommentarer til «Da var dukene ferdig»

 1. du er bare så alsidig og flink. Det blir nok eit praktfult bord, elelr alle borda blir nok supre. Håper vi får sjå bilder av dei også. Er så flink med detaljer og slikt du. Håper du får ei fin natt no. du kan slappe av å tenke påa tt no er det meste i boks til den store dagen. eller?

 2. Greta:
  Tusen takk Greta 🙂 Det blir nok bilder av borda når de er ferdig pynta ja 🙂 Takk, er litt usikker selv, men får mange hyggelig tilbakemeldinger på detaljene mine … hehe … kanskje litt vel opptatt av detaljer innimellom 😉
  Vi har en del som skal lages av både kaker og mat på fredag og tidlig lørdag, men ellers så har vi det meste i boks. Må handle frukt og grønnsaker og blomster til helgen, det er vel stort sett det som gjenstår 🙂
  Ha en god natt du og Greta 🙂 Vi snakkes.

 3. Greta:
  Det er kirkelig konfirmasjon 🙂 Det er så mange konfirmanter her at de deler opp med lørdags- og søndagskonfirmasjoner. Så her er det 2 konfirmasjonsgudstjenester på lørdag og 1 på søndag.

 4. Jeg er sikker på at du får noen skjønne dekorative bord med nydelige duker og alt annet du skal pynte opp med:-) Lyslyktene du har heklet vil gjøre veldig mye:-) Og her nede er det også kirkelige konfirmasjoner på lørdager,er egentlig veldig greit for da har en søndag til og hente seg litt inn igjen. Lykke til med videre forbredelser:-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *