De siste forberedelser

Da er det ikke lenge igjen til vi er klar for konfirmasjon til eldstemann. Det er noen ting som må ordnes med mat og kaker i morgen, men ellers er alt i orden 🙂 Beina verker og vi er slitne, men vi er godt fornøyde med at vi er godt i rute. Og det er en deilig følelse 🙂

Vi er heldige med at familie og venner har stilt opp og hjulpet oss i dag. Spesielt min svigerinne har trådt til i dag, og det setter vi utrolig stor pris på! Til og med alle vinduene på hele huset («vår» del av det) er vasket. Stoor takk til svigerinnen min og hennes «svigersønn» 🙂

Tror aldri jeg har sett en vindusvasker med stiligere antrekk enn dette:

Min niese har laget egen logo til konfirmanten og «mat»-skilt merket med hva som er glutenfritt og laktosefritt 🙂 Syntes det ble veldig tøft!

Etter hvert som vi har fått ryddet og vasket har jeg kunnet pynte litt etter litt. Jeg fikk god hjelp til å dekke på og til pyntingen 🙂 Har jo lagt ut litt bilder av diverse stæsj som jeg har kjøpt inn for å pynte til konfirmasjonen, og nå får dere se litt hvordan det ble:

Her er vi i gang med klargjøring av et av bordene og då må det jo duk til … hehe … den ser litt skrukkete ut, men jeg har faktisk strøket den 2 ganger, men det er sånn det er med bomull 😉

Detaljer av pynten:

Har strødd litt paljetter og små sølvstjerner på dekorsanda på lysfatet: 

Litt pynt må en jo ha litt rundt omkring 😉

Litt ekstradetaljer som steiner gjør kanskje det lille ekstra?

Og slik ble spisestuen etter pynting:

Salongbordet blir det siste som blir ferdig pyntet i morgen tidlig. Et sted må vi jo ha hvor vi kan spise frokost, uten å være redd for å søle til duken 😉 Måtte få kuttet til sølvløperen slik at den er klar til i morgen, men duken blir ikke lagt på før etter frokost imorgen tidlig!

Selvom det har vært en slitsom dag, så har vi kost oss i lag med familie og venner. Latteren har sittet løst og vi har kost oss sammen. Vi gleder oss veldig til i morgen.

 

4 kommentarer til «De siste forberedelser»

  1. så vakkert det vart. Det blir nok ein fantastisk dag, ikkje berre for konfirmanten. Kjekt å kunne få så god hejlp. Og på slike dager skal jo alt vere perfekt. Sjølv det ingen kan sjå. Aldri så reint og og ryddig som da. Fantastisk dag til dere alle

  2. Greta:
    Tusen takk Greta 🙂 Konfirmanten var veldig fornøyd! Ja, det er gull verdt å få hjelp til forskjellige ting 🙂 En ønsker jo at det skal være perfekt og gjør så godt en kan 🙂 Tusen takk, det var en flott dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *