Halvveis!!!

Jeg holder fremdeles på med å strikke på tunikaen som jeg har bestilling på. Men det går i hvert fall framover, selv om det ikke går så fort som jeg vil …

Slik så det ut 12. mai …

Og  i dag, den 1. juni, så er jeg faktisk kommet halvveis på fronten av tunikaen …. og det betyr også at jeg er halvveis med hele tunikaen! JIPPI!!!

Litt nærbilder av mønsteret:

Det går framover 🙂

6 kommentarer til «Halvveis!!!»

  1. No skjønner eg også korleis den blir. Kjempefin blir den hvertfall. godt att du ikkje har tidsfrist på eit slikt stort prosjekt. du er veldig flink syns eg.. håper du ahr ein fin fredagskveld vennen

  2. Greta:
    Det er veldig greit å ikke ha frist på sånne ting. Det er ikke alltid like lett å planlegge hvor lang tid det tar. Takk takk 🙂 Ønsker deg en fortsatt god helg!

  3. Skal si denne blir flott,og dette mønsteret er nydelig. Så slikt tar jo tid og nå som konfirmasjonen er vel overstått så har du nå mere tid for strikkingen igjen. Ser du hadde pyntet og gjort det så pent til den dagen. Så skjønner godt du syntes det var deilig og finne litt ro og fred:-))

  4. Hobbystua:
    Tusen takk 🙂 Det er et flott mønster 🙂
    Dagane går uten at jeg synes jeg får strikket så mye som jeg vil, men alle monner drar 😉 Ha en flott kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *