Stemningsbilder en sen søndagskveld

Sent søndag kveld da alle konfirmasjonsgjestene var reist, mannen var i Førde og barna var lagt fikk jeg endelig roen nok til å sette meg ned. Da var også det meste etter den store dagen ryddet opp så langt som jeg kunne. Jeg tente lyslyktene som jeg hadde laget til konfirmasjonen og det ga en veldig god stemning og kombinert med at det var helt stille i huset … En utrolig avslappende stemning!

Tror nok disse lyktene vil bli mye brukt framover 🙂 De kan jo enkelt tilpasses forskjellige årstider og høytider – må jo bare bytte sløyfe 🙂

2 kommentarer til «Stemningsbilder en sen søndagskveld»

  1. Lyslykter kan brukes hele året til det meste ja. Brnner lys i to mine no, to ahr eg på verandaen, men den er ikkje i bruk i dag nei. tenker det var godt å finne roen sist søndag ja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *