En søt liten krabat …. i smådeler ;-)

Det er en stund siden jeg la ut noe på bloggen min, men det har ikke vært tid til så mye  håndarbeid … og da er det jo ikke så mye å legge ut heller.

Men forrige helg fikk jeg endelig tatt meg tid til å ta tak i et prosjekt som skal leveres om to uker 🙂 Jeg skal hekle 9 forskjellige figurer/dyr som skal henge på en barnevogn som pynt/leke 🙂 

Jeg har begynt å hekle alle delene som skal sette sammen og bli til noen søte krabater, og så monterer jeg til slutt. Tror det blir det mest effektive nå.

Førstemann ut heter Gunnar:)

Et «lite» hode og en liten kropp så er mye gjort 😉

Noen forben:

og bakben må til

En snute 

og noen ører

og til slutt noen øyne!

Er det noen som kan se hva jeg skal bli?

Det var mye ekstra tråder på bildene her, men siden jeg skal montere de så har jeg behold en del ekstra tråd til å sy sammenn med.

Ser at fargen ikke kommer så godt fram, men den er lysebrun med mørkebrune detaljer. Blir spennende å se personligheten når den er ferdig montert!

4 kommentarer til «En søt liten krabat …. i smådeler ;-)»

  1. Å så spennde. det blir nok ein fin kanin eller ein…. gleder emg til å sjå den ferdig og til å sjå resten. Kjekt att du blogger att da. Kan jo blogge om andre ting også. Men det ahr eg vel sagt før hihi. ha ein super dag vennen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *