Hils på … 8

Sistemann av smådyrene er Lars 🙂 Han ser også nokså redusert ut uten sin flotte manke, men det er vel allikevel bedre enn å være i smådeler som han var her … http://hekleriogra.blogg.no/1373049616_en_st_liten_krabat__i.html

Og straks så kommer det noen bilder av Lars i sin fulle skikkelse 🙂 Det tok sin tid å gi Lars sin manke, men det nå er den på plass. Den er også litt lang og ufrisert fordi eier skal få regulere det selv 🙂

De ble litt gule bildene, men de ble ikke så ille allikevel selv uten mitt sedvanlige kamera 🙂 

6 kommentarer til «Hils på … 8»

  1. Greta:
    Det er meningen at det skal komme, men siden jeg måtte levere i puljer så er jeg avhengig av eieren som har lovt å ta bilde. Så jeg venter og venter 😉 Takk 🙂 Blir artig å se de sammen. Ha en flott dag! Klem

  2. ok, da venter eg i spenning eg og. Med link til inlegga til kvar enkelt. Så skale g gi link til din blogg til Monika. Tror ho ville falle helt 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *