Litt småstrikk innimellom

Vi har kjørt en del kilometer i bilen i løpet av ferien, og jeg holder gjerne på med et håndarbeid da 🙂 Fant ut at tunikaen ble for stor og uhåndterlig i bilen, så jeg fant meg et lite arbeide som jeg kunne holde på med underveis 🙂

Og da er jeg ferdig med første av 3 par pulsvarmere som jeg har bestilling på. De er egentlig offwhite i fargen, så bildefargen ble litt feil her:

De er strikket i Merino Extra Fine på pinne 3,5. Det ser ut som de er litt forskjellig i størrelse på bildene, men de er helt samme størrelsen 🙂

Jeg rakk og begynne på noen brune også, men jeg sovnet før jeg kom så veldig langt på de … hehe … Gjør som regel det når vi er på langtur 🙂

Ønsker deg og dine en flott sommerdag!

4 kommentarer til «Litt småstrikk innimellom»

  1. Du har jammen mange forskjellige bestillinger. Flotte pulsvanter i eit deilig garn dette her. Blir lite strikking på biltur for emg. blir ehlst på østlandet. Blir så lett uvell. Kos deg videre og nyt sommeren. Du er kanskje på jobb att, med med ferie å gå på til senere. Ha ein flott dag. klemmen

  2. Greta:
    Er så heldig at jeg ikke blir syk i bil, og med lange turer så er det greit med noe håndarbeid i bilen 🙂 Har akkurat begynt på min 2. uke så jeg har litt tid igjen heldigvis 🙂 En flott dag til deg og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *