Heklegardin på plass

Fortalte i et tidligere innlegg om en heklegardin jeg hadde oppdrag på: 

http://hekleriogra.blogg.no/1364840072_heklegardin_nr_2.html

Nå har jeg omsider fått noen bilder av de første jeg heklet på oppdrag. De henger i en av de gamle bygningene på Astruptunet i Jølster i Sogn og Fjordane. Er blitt lovt bilder av den nye også, når den er på plass 🙂

Forhistorien startet med at jeg fikk spørsmål om å prøve å rekonstruere mønsteret fra en gammel gardinkappe som begynte å gå i oppløsning (tidens tann kan være tøff). Dette fikk jeg til etter litt prøving og feiling, og jeg heklet da to små kapper som skulle byttes ut med de opprinnelige. Fikk tilsendt bilder av de gardinene mens jeg var på ferie på Jølster nå i sommer. Bildene, som er av de første gardinene jeg heklet, er tatt av Solveig Berg Lofnes.

Det var et spesielt oppdrag og da er det jo ekstra moro å se de på plass i sitt rette element 🙂

Synes de passet riktig så godt inn i dette vinduet 🙂 

10 kommentarer til «Heklegardin på plass»

  1. Så morro da, og så godt dei passa inn der. Du har eit vidt spekter av oppdrag ja. Kva blir det neste. Har fått eit nyttegog. Har to no, menblir ikkje begynt på noen før over helgen. I morra skal vihente jentene. Ha eifortsattfin uke. P.s. Dere har ferie litt kvar fordere i år da. Må kanskje til det med små barn i heimen. Klem

  2. Kjempe flotte gardiner, de passet jo ypperlig der. Stilig at du tok på deg det oppdraget 🙂

  3. Greta:
    Hehehe Greta 😉 Du må bare vente og se 🙂
    Kos dere med jentene, og ha en flott helg! Klem
    Det blir alltid noe hver for oss og noe sammen, for å få det til å gå i hop.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *