Litt flere lyslykter

 

De siste dagene har jeg heklet litt flere lyslykter. Synes de er fine og så er de veldig greie å bruk

Tar utgangspunkt i en bestemorsrute i bunn og så hekler jeg mønster etter det jeg føler for 🙂 Gøy å prøve forskjellige mønstere og se om det blir som jeg ønsker.

Ville du likt å få en lyslykt i gave?

10 kommentarer til «Litt flere lyslykter»

  1. Veldig fine lyslykter. Det er sant det er veldig fint med slike lykter. Burde ta emg tid til å lage noen flere eg også. Det er veldig fine gaver og eg tror mange setter pris på dem. Ønsker deg ei flott uke. Mer ferie reise på deg eller?

  2. Ja, jeg ville likt å få en slik i gave. Det er bare dessverre ytterst sjelden noen lager noe til meg. MEN enda hyggeligere er det jo å gi bort selvlagede gaver. Og disse lyslyktene dine – de får meg virkelig til å tenke «i visse baner» 🙂 Bruker du syltetøyglass, eller har du kjøpt noen enkle lykter til dette formålet?

  3. iina:
    Da skal du gjøre som meg 😉 Sjekk med venner og familie om de kan spare glass til deg 🙂 Har en svigerinne som sparer sine til meg, for jeg får ikke nok glass når det bare er en hjemme som spiser feta-ost 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *