På nålen 3 … – forberedelser til markedsdag

Etter nesten en uke sommerferie har jeg ikke fått gjort så mye håndarbeid, selv om jeg nok har vært flinkere denne gangen enn mange ganger tidligere. Det er jo veldig ålreit å kose seg med og familie 🙂

Den siste tiden har jeg holdt på med å hekle noen grytekluter. Dette fordi jeg planlegger å være med på en markedsdag nå i august, og da må jeg jo ha noe av det som jeg vanligvis selger en del av. Jeg har jo ikke fått fylt opp lagrene så mye det siste året fordi jeg har holdt på med mye forskjellige oppdrag.

Har ikke fått festet tråden på de, og noen av de er under arbeid, men da ser dere hva jeg driver med nå for tida 🙂

Jeg starter med å hekle opp 4 stk «hjørner» i en farge (2 på hver gryteklut)

Nærbilde av mønsteret:

Deretter hekler jeg sammen to hjørner med en kontrastfarge eller evt. samme farge alt etter om de skal være fler- eller ensfargede.

Slik ser den ut før jeg har festet trådene 🙂

Et komplett par.

Disse har jeg heklet mange par av, både som julegaver, besøksgaver og til messer/marked samt på bestilling. 

Synes de er veldig gode å bruke 🙂

Akkurat nå holder jeg på med 4 par grytekluter samtidig. Har gjort ferdig de beige/brune men ikke montert trådene, de grønne/beige holder jeg på med. De to siste parene er en litt mørkere enn koboltblå (øverste bildet, med dårlig fargegjengivelse) og en litt mere gråblå farge.

Skal etterhvert også strikke noen grytekluter også 🙂 Blir nok litt mer intensivt med håndarbeid en liten periode nå. Litt slitsomt men også veldig gøy. 

Det er jo bare jeg som setter press på meg selv, fordi jeg må ha noe å selge … hehe … har sikkert nok av andre ting også … men men 😉

I morgen skal jeg på jobb etter 3 uker sommerferie. Det skal bli godt å komme inn i rutinene igjen, men det hadde vært deilig og hatt noen dager til 😉 Ha en flott uke!

 

4 kommentarer til «På nålen 3 … – forberedelser til markedsdag»

  1. Desse blir kjempefine. Du får nok solgt dem før du får lagt dem ut på bordet tenekr eg. Ikkje stresse for mye med strikk og hekling no da. bare kos deg så får du ferdig emr enn du tror. klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *