Fellesbilde

Jeg ble lovt et bilde av alle hekladyrene som jeg lagde på bestilling tidligere, men en tidlig fødsel førte til at det tok litt lenger tid enn planlagt. Men nå har jeg fått bildene og her er de alle sammen Sharon Giraff, Kristine Kenguru, Gunnar Gatemix, Lars Løve, Viktor Vaskebjørn, Donna Rådyr, Hilde Hest og til slutt lille Kanin Bitering 🙂

Det er en søt liten gjeng som nå venter på å bli brukt av en liten gutt 🙂

 

6 kommentarer til «Fellesbilde»

  1. dandilion:
    De er veldig gøye å hekle, selv om det er en del jobb. Artig å se personligheten når de er helt ferdige 🙂 Ha en fortsatt fin kveld!

  2. Herlig bilde. No skal eg sende det til min datter og sei att ho kan finne anvisning til oppskriftene lengre nede i bloggen din om ho har tid og lyst til å prøve seg på noen av dem. Takk for att eg fikk sjå det bildet. klemmen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *