Tilleggsbestilling fra Peru

Jeg fortalte i et tidligere innlegg at jeg hadde vunnet en auksjon i Sør Amerika Utsalg som holder til i Peru. Det jeg vant var en del glitterark som kan brukes som dekor. Jeg har tidligere bestilt noe baby alpakka garn fra de og bestemte meg for å benytte sjansen å bestille litt og få sendt sammen med «gevinsten» min 🙂 Greit å bruke håndarbeidspengene min på sånt no … hehe … har jo ikke nok garn fra før ;P

Supplerte med litt forskjellige farger i baby alpakka garnet, bl.a. svart, lilla, brun, mørk blå og mørk brun, tilsammen 2,5 kilo. Garnet kjennes så utrolig deilig ut! Satser på at det blir bra i strikk og! Har mange prosjekter i hodet … så får vi se hvor mange av de som blir gjennomført 😉

Fant jo også ut at de solgte også flerfarget makrametråd, som jeg syntes var kjempetøff så jeg bestilte noen ruller av de også:

Bestilte samtidig 2 armbånd, ett til meg og ett til frøkna 🙂  Det ene er lys lilla og det andre er blått 🙂 Du gjetter helt garantert hvilken farge som er til meg 😉

2 kommentarer til «Tilleggsbestilling fra Peru»

  1. Trodde først att du ahdde prøvd garnet før du kjøpte mer av det. håper det er eit godet garn no da. Masse herlig garn hvertfall. Makrame ja. Det var gøy husker eg. Men det har eg heilt glemt ut kossen eg gjorde . Kanskje like greit. Har ikkje tid no fremover hvertfall. Har ikkje tid til å kommentere her heller, men det gjer eg ja hehe. Håper du ahr ein god dag

  2. Greta:
    Har ikke rukket det Greta, men det kjennes veldig godt og akkurat passe fast ut så jeg tok sjansen 🙂
    Har litt lyst til å lage litt armbånd i makrame. Er gøy 🙂
    Hehe … av og til må en ta seg tid til sånt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *