6 kommentarer til «Heklede ugler»

  1. så søte dei var. Har aldri havna på uglebølga eg. Sikkert den einaste snart. Men kven veit kanskje eg og prøver snart eg også. Håper du koser deg i helga. klem fra sogn

  2. Greta:
    Hehehe … jeg har nok det. Liker ugler, men ikke alt for mye 🙂 Vi koser oss her og i dag er det sol og blå himmel. Sønnen har en kompis på besøk, så det blir nok for det meste oss jentene 🙂

  3. Heisan:-) Først må jeg bare få si at du har laget utrolig mye fint i sommer,og nå disse flotte uglene som ble riktig så søte. Ja ser ut som ugler er helt i skuddet nå . Har skrevet ut mønster på disse selv og som du sier er det supert og bruke restegarn på det. Ønsker deg en fortsatt fin helg og hygg deg.-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *