Ferdig med teppe-prosjektet

Da ble jeg omsider ferdig med teppe-prosjektet som jeg har heklet med basis i Nordic Star rutene. Her ser du hvordan de ble laget: http://hekleriogra.blogg.no/1376862405_p_nlen_4_.html

Her ligger bunken klar for montering 🙂

Jeg funderte en del på hvordan jeg skulle få satt rutene sammen samt hva slags kant jeg skulle lage på det. Prøvde forskjellige varianter på sammenhekling, men jeg endte opp med den vanlige teknikken som jeg har brukt på flere tepper,og jeg synes egentlig at det gjorde seg best 🙂

Til slutt måtte jeg prøve å få laget en kant som var fin, og da måtte jeg jo teste litt til, men jeg endte opp med denne borden/kanten:

Og slik ble teppet til slutt:

Nå er jeg veldig spent på om mottaker liker teppet. Håper virkelig det!

14 kommentarer til «Ferdig med teppe-prosjektet»

 1. Det må mottaker gjøre for dette vart jo nydelig da. er mange forskjellige liknende tepper som blir lagt ut både her og på strikkesida. Men dette er eit av dei flotteste eg har sett. Det var så reint og lekkert liksom. du er så flink til alt. håper du får ei flott helg

 2. Nydelig teppe i nydelige farger <3
  Blir ikke mottaker fornøyd med dette flotte teppet er det bare å sende det hit 😀
  Ønsker deg en superfin dag!
  Klem fra Engla

 3. Engla:
  Mottaker ble veldig glad for teppet 🙂 Og det er jo veldig flott 🙂
  Men hadde nok sikkert fått avgang på teppet om ikke 😉
  Håper du har hatt en flott dag!
  Klem

 4. Takk for kommentar på min blogg. For et nydelig teppe du har laget. Ble mottakeren fornøyd? Fjellgeitbundingen

 5. Anonym:
  Mottakeren ble veldig fornøyd 🙂 Hun ble ganske rørt 🙂 Og det er jo alltid hyggelig når et sånt arbeid blir satt pris på av mottakeren 🙂
  Takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *