Voksne skaper vennskap – sammen

Denne uken har det vært fokus på mobbing på skolen – prosjektet heter Voksne skaper vennskap – sammen.

I den anledning ble jeg utfordret av naboen til å strikke lue mot mobbing : 

https://www.facebook.com/notes/strikke-hekle/mot-mobbing-lue/619907104707952 

som ble basert på denne artikkelen: http://www.nrk.no/ho/strikker-mot-mobbing-1.11195780

Og selvfølgelig måtte jeg jo prøve 🙂  Resultatet ble som følger:

Den var jo så gøy å strikke at jeg måtte ta en til med det samme 🙂

Tenkte at det er jo litt varmt til å bruke lue så jeg måtte jo prøve meg på pannebånd. Her har jeg laget mitt eget mønster med utgangspunkt i artikkelen. Men jeg er ikke helt fornøyd med skriften, den ble litt vel liten og tynn. 

Tror nok at jeg må prøve på et nytt pannebånd 🙂 

Ønsker alle en flott søndagskveld 🙂

 

6 kommentarer til «Voksne skaper vennskap – sammen»

  1. Det var stilige luer. Men du eg syns at pannebåndet var heilt perfekt eg. ville hatt det akkurat slik du har laga det. Skal ikkje vere for stor skrift på pannebånd. Kjempetøft. Så flink du er. Ha ei flott ny uke kjære deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *