Forberedelser til julemesser

Jeg har lagt planer om i hvertfall å være med på en messe før jul. Og siden den er i begynnelsen av november så er det faktisk ikke så lang tid igjen til å lage noe ferdig til da. Det er jo veldig greit å starte tidlig, så en slipper å stresse … ;P

Jeg vil jo gjerne lage så mye forskjellig … det blir vanskelig å prioritere hva jeg skal bruke tid på … men må i hvert fall sørge for at de mest populære tingene er laget 🙂 

Skal du på noen messer/markeder før jul?

10 kommentarer til «Forberedelser til julemesser»

 1. Heisan. Ja tiden nå går utrolig fort så er nok lurt og sette i gang når du skal ha mye klart for salg på julemesser. Er sjelden jeg er på slike messer selv,men sikkert koselig når julen kommer. Ha en strålende helg.-))

 2. Hobbystua:
  Jeg har vanligvis vært litt sent ute, og da får jeg ikke laget alt jeg vil … men så er det vel kanskje altfor mye jeg har lyst til å lage … 😉 En flott helg ønskes deg og 🙂

 3. Hei vennen. Eg aner ikkje om det blir messe på meg i år. Det skal vere her den 23. november. Men eg aner ikkje om eg får tid nok til å fylle opp lageret mitt. Har litt men det er forlite. Vi får ta det som det kommer. Først oppdrag og til barenbarn og julegaver og så får vi sjå kor mye kveldstrikking det blir ork til. Ønsker deg ein super fredagskveld

 4. Jeg har startet å pakke julegaver i dag 8 stk faktisk 🙂
  Har aldri vært så tidlig ute noen gang…har alltid ønsket å gi fra hjertet i stedet for å panikk kjøpe i siste liten og i år kanskje jeg får det til 🙂
  Lykke til med forberedelsene og ha en riktig fin helg 🙂

 5. Engla:
  Du er flink! Jeg får sjelden ordnet de før i november/desember. I fjor var jeg vel ferdig 2. november … og det var superdeilig. Må se hva jeg kan få til i år 🙂

 6. Greta:
  Hehehe … kjenner igjen det problemet. Synes aldri jeg har nok … Det er jo ingen krise om det ikke går, men det hadde vært flott om jeg kunne fått solgt litt på den messa, fordi vi skal til England ikke så lenge etterpå 😉
  Ha en flott helg Greta!

 7. skal ikke på noe julemesse, men lager forskjellige ting. Rekker ikke mye, men litt bli det som selges på aktivitesenteret der jeg jobber.)
  Lykke til med deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *