På pinnen nå 6 …..

Den siste uka har det vært stille på meg, men jeg har ikke lagt ned håndarbeidet for det … har holdt på noe smått hele tida 🙂

Som nevnt tidligere har jeg startet med litt produksjon til julemarked.

Noe som har vært en sikker slager tidligere er de små hengenissene. Så jeg har startet med å hekle flere av de. Jeg samler opp en del av de før jeg begynner med smådetaljene. Skal hekle enda flere av disse, må passe på å ha nok av de 🙂 

Disse er veldig søte. Har brukt denne oppskriften http://garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=727&lang=no fra www.garnstudio.com som basis, men jeg gir de både fletter og skjegg etter eget hode 🙂 Synes det er veldig gøy å lage disse 🙂

10 kommentarer til «På pinnen nå 6 …..»

  1. Hei vennen. Du liker å lage slike småplukk du. Og lage ting som er tiltenkt messe. Den biten kalrer ikkje eg. Eg lager bare ting eg liker og så får eg lager eg. Hehe. Det er vel kanskje derfor det blir lite messer på emg også da. Søte desse da. Ha ein flott dag videre og kos deg med håndarbeide når du har tid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *