På pinnen 6 ….

Som jeg tidligere har fortalt har jeg bestilt Baby Alpaca garn fra Peru.

Garnet kjennes bare så utrolig deilig ut og jeg har fundert på hva jeg skulle teste ut dette garnet på. Og da kom jeg på ideen å strikke noen votter og luer til baby. Et så mykt og godt garn må jo være perfekt for det formålet 🙂

Måtte jo strikke de berømmelige djevelluene også 🙂 Denne er ikke ferdigmontert enda.

I fbm med at jeg måtte fly til Trondheim for å reise på styremøte og Grensetreff 2013 i helgen, så tok jeg med meg strikketøyet. Disse vottene rakk jeg å strikke ferdig på flyturen 🙂

Dette skal også bli en lue, den ble til under foredragene. Det er jo veldig greit når man bare skal sitte og høre og følge med, da kan man jo strikke samtidig 🙂 En greier jo å holde på med to ting samtidig 🙂

Jeg er superfornøyd med garnet og har fortsatt med å strikke litt mer votter 🙂

Når jeg får montert luene og vottene så skal jeg legge ut bildene av de. Vottene er strikket med pinne 3 og 3,5, mens luene er strikket med pinne 3,5.

Vil absolutt anbefale dette garnet. Jeg er veldig fornøyd med det 🙂 

4 kommentarer til «På pinnen 6 ….»

  1. Herlige småplagg dette her. Er veldig lenge siden eg strikka djevellue, men kan ikkje hugse den såg slik ut før sammensying. Men eg er jo gammel så eg hugser sikkert feil. Søte votter. Kjekt å finne eit godt garn som funker

  2. Greta:
    Det er sikkert mange måter å strikke de på og 🙂 Har funnet en oppskrift som jeg liker veldig godt, og det blir jo gjerne til at man velger oppskrifter man er fornøyd med 🙂
    Ja, det er veldig kjekt når en er godt fornøyd med garnet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *