Har ikke glemt bloggen ….

men jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått skrevet noe her.

De siste to ukene har jeg ikke fått holdt på så veldig mye med håndarbeid, men jeg har heldigvis fått gjort litt. Nå for tiden lager jeg pulsvarmere. Har en modell som er blitt favoritten min, men så har jeg jo lyst til å prøve meg på egne modeller etter eget hode også 🙂 Så jeg har brukt litt tid på å prøve meg på en, men er ikke helt fornøyd med de jeg har prøvd meg på hittils, men jeg ser at jeg kanskje kan være på riktig spor. Utfordringen er jo å finne fram til en god fasong med heklinga, for det er det jeg har lyst til å lage – nemlig hekla pulsvarmere. Det er jo så mange som strikker flotte pulsvarmere 🙂

Innimellom har jeg også prøvd meg på to forskjellige nye oppskrifter som jeg har hatt lyst til å prøve en stund. I tillegg kjøpte jeg meg en bok gjennom Hobbyklubben som heter «Heklede flotte pulsvarmere» og der er det jammen meg mye flott! Og der er det også mye jeg har lyst til å prøve ut … hehe … altfor mange valg og ikke nok tid til alt …Og da har jeg prøvd meg på forskjellige teknikker og forskjellige typer garn og det er utrolig spennende å se hvordan arbeidet blir 🙂 Hvilken forskjell det blir bare ved å bytte garntype.

Jeg skal legge ut bilder etter hvert slik at dere får se hva jeg har holdt på med den siste tiden 🙂 Dere må bare smøre dere med tålmodighet:-)

2 kommentarer til «Har ikke glemt bloggen ….»

  1. Tolmodighet er ikkje det eg har mest av skjønner du. Syns det er kjedelig når du ikkje elgger ut noko. Men har vel ikkje anna valg enn å vente. Skjønner den der at det er så mye ein vil at ein rekker bare litt. Har så mye eg vil eg og og har så mykje eg ahr begynt på og , og… ja du skjønner. Ser fram til å sjå kva du legg ut eg da. Ha ei flott dag, og ei enda bedre vike. klem

  2. gretashobby:
    Hyggelig å høre at du følger med bloggen min Greta 🙂
    Håper du hadde en flott tur til Oslo og Nøtterøy 🙂 Ønsker deg en flott uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *