Endelig kommer det noen bilder

Jeg har ikke lagt ut så mye på bloggen min i det siste. Har noen få ting som jeg har fått gjort ferdig innimellom, men jeg har prioritert å få malt lisjefrøkna sitt rom og fått ommøblert litt der for å utnytte plassen enda bedre. Det har tatt litt tid, men så ble det veldig bra synes jeg 🙂 Har i hvert fall ei lita frøken som er veldig fornøyd 🙂

Tenkte jeg skulle få legge ut bilder av noen av de pulsvarmerne jeg nevnte i forrige innlegg 🙂

Fant en oppskrift på Garnstudio som jeg hadde lyst til å prøve meg på – oppskriften finner du her: http://garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=866&lang=no

Disse er strikket i baby alpakka garn fra Miraquel på pinne 3,5, et utrolig mykt garn.

Disse er strikket i Merino Extra Fine fra Drops på pinne 3,5. Et veldig godt garn. Det er fastere enn alpakka garnet nevnt ovenfor.

Det er gøy å se hvordan det samme mønsteret fremstår litt forskjellig på grunn av forskjellig type garn. Men jeg synes de ble flotte på hver sin måte.

Jeg måtte jo også prøve oppskriften min med baby alpakka garnet som jeg kjøpte fra Peru. Jeg er veldig godt fornøyd med de også 🙂

Disse blir lagt i samlingen til julemarkedet som jeg skal være med på om ikke så altfor lenge.

13 kommentarer til «Endelig kommer det noen bilder»

 1. De var nydelige!
  Jeg elsker å gå med pulsvanter, for det er både fint og varmende 🙂
  Ha en fin mandag!
  Klem fra Engla

 2. Engla:
  Tusen takk 🙂 Har strikket og heklet mange de siste par årene, men jeg har faktisk ikke fått laget til meg selv enda. Kanskje på tide 🙂
  Ha en flott mandag! Klem

 3. Kjempefine pulsvanter. Tror eg må lagre linken til dei, så eg ikkje glemmer dem. Så kanskje eg får prøvd dem ein gong. Merino ekstra fin er jo bare eit herlig garn da og passer til det aller meste. Kjekt at du blogger litt at. Savner deg som du veit. Og no har eg endelig kommet inn og kommentert. var litt å ta att etter noen dager vekke. f¨år sjå kva meir du ahr lagt ut.

 4. gretashobby:
  Takk takk Greta 🙂 Eller så får du bare gi beskjed så kan jeg hjelpe det med linken 🙂 Takk Greta, hyggelig sagt av deg 🙂 Det er litt å ta igjen når en er vekk noen dager hehehe 🙂 Men det er jo koselig da. Ha en flott kveld!

 5. Kanskje like greit at eg spør deg. LAgrer så mange linker eg tenker å prøve og så blir der så fult at eg begynner å slette og så ja, duskjønner sikkert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *