På tide med litt grytekluter igjen

Siden det nærmer seg julemarked så er det på tide å strikke opp noen flere grytekluter. Jeg har solgt ut de strikkede gryteklutene hver gang jeg har vært på marked, så her er det bare å hive seg rundt. Disse er strikket etter et mønster som du finner på garnstudio:  http://garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=725&lang=no

Disse er strikket i Gjestal sitt Bomull Sport garn på pinne nr. 3,5. Har heklet gryteklut nr i motsatt farge fordi jeg synes de blir tøffere da:-)

Jeg synes disse blir flotte i blått og hvitt også 🙂 Gode og tykke blir de. En skal i hvert fall ikke brenne seg når en bruker disse. 

Kan kanskje være en god ide til julegaver dette …

8 kommentarer til «På tide med litt grytekluter igjen»

  1. Kjempeflotte grytekluter også. det er supre gaver ja. skal få lage emg skikkelig strikkelist no frem mot jul, når eg gir meg her på bloggen. Må få kontrol på jobb strikk, gavestrikk og kosestrikk fremover. Skal ikkje stresse nei hehe. Kanskje det blir messe på meg og, har kanskje sagt det før. Men skal hvertfall vere heime den helga, tror eg.Stor klem til deg vennen

  2. gretashobby:
    Det er viktig å ha kontroll og oversikt over hva man skal lage på bestilling og hva man skal lage i gaver. Må sette meg ned og gjøre det jeg og 🙂 Fikk akkurat bestilling på 4 par pulsvarmere i dag. Skikkelig gøy! Den julemessa jeg skulle på er avlyst så jeg får se hva det blir til. Stor klem tilbake!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *