Litt julepynt må også lages ….

Har heklet noen flotte små hjerter – disse har pleid å være populære. Skal hekle noen til av disse samt noen engler og snøkrystaller. Men det blir litt senere.

Må jo ha noe sånt også når en skal på julemarked. Men så skal jeg ikke allikevel …. Fikk vite her om dagen at julemarkedet jeg skulle på er avlyst. Så da får jeg se hva det blir til. Vet ikke om flere i nærheten her. Kanskje jeg skal prøve å fylle opp lagrene til neste år i stedet … Vi får se. Ha en flott kveld alle sammen 🙂

2 kommentarer til «Litt julepynt må også lages ….»

  1. Skjønne juletrehjerter det der. Du får bruke dem som merkelapper på pakker til jul, om du ikkje blir av med dem. Synd det ikkje vart marked på deg. Spent på om eg tør gjennomflre det

  2. gretashobby:
    Det sa du noe, det kan jeg jo også gjøre 🙂 Sjekker opp muligheten for et annet marked i slutten av måneden. Kanskje det blir noe 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *