Fullføring av en bestilling :-)

Det var ikke akkurat ulempe med Nasjonal Strikkekveld på NRK2 på fredag! Tok med meg strikketøyet og satte meg på gjesterommet i kjelleren og så på TV. Fikk strikket et helt par med pulsvarmere i løpet av kvelden 🙂 Det høres kanskje ikke så veldig mye ut sett i forhold til rekordforsøket, men jeg skulle kose meg med håndarbeidet og ikke sette noen rekord 🙂 Og så ble det jo litt tid på pc’en også … hehe … ikke alltid like lett å styre unna den 🙂

Og som en følge av det har jeg fått gjort ferdig de to siste pulsvarmer parene som jeg hadde på bestilling. 

Min klassiske tubestrikk pulsvarmer i mørkbrunt

og ett par i svart (selv om bildet ikke viser det så klart). 

Og de er klare for levering 🙂

Og så plutselig hadde jeg fått en ny bestilling på 4 par pulsvarmere til 🙂 Utrolig gøy!

6 kommentarer til «Fullføring av en bestilling :-)»

 1. Misunner alle som kan håndarbeide – det må være skikkelig moro å kunne lage ting selv. Ønsker deg en riktig fin og produktiv søndagskveld 🙂

 2. Flotte pulsvarmere! Så bare litt på fredag. Slike programmer er det kjekt ås e på med håndarbeid i hendene 🙂 Tror Grønn glede kommer med et juleprogram i år. Gleder meg til det 🙂 Fra den ene hobbyen til den andre, liksom 😉 Men kjekt med håndarbeid til det også 🙂

 3. traust:
  Det er veldig gøy å kunne lage ting selv 🙂 Tusen takk 🙂 Satser på produktivitet og avslapning resten av kvelden 🙂 sammen med litt TV-titting 🙂 Ha en riktig flott søndagskveld du og!

 4. dandilion:
  Det er jo det som er så gøy, vi har alle våre interesser og hobbyer 🙂 Jeg elsker å drive med håndarbeid, og er lite glad i holde på i hagen 🙂 Godt at det er noen som elsker å holde på i hagen 🙂 Ellers hadde det vært mange triste hager rundt omkring. Gleder meg veldig til å se bilder fra hagen din til våren 🙂 Ha en flott søndagskveld 🙂

 5. Eg og strikka heile kvelden og rekka opp att i går. Men no fåreg det aknskje ferdig i dag alikevel da.
  flott pulsvarmere da. Og så kjekt att du fikk bestilling på 4 nye par. da blir det noen få kroner på deg også da. Det er bra. Eg fikk sitte i soafaen å sjå på store tv’en eg da. Heldig eg. ha ein super kveld videre og kos dere med kanelsnurrer

 6. gretashobby:
  Hehehe … det har blitt litt opprekking i kveld, blir litt ivrig og starter med ny omgang en pinne for tidlig (strikker med strømpepinner). Det er alltid bra med noen ekstra kroner 🙂 Heldige du 😉 Takk takk, barna var godt fornøyde med de og det var jeg og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *