Lenge siden sist

Sånn plutselig så fikk jeg så lyst til å hekle en liten brikke i rødt. Det er ganske lenge siden jeg har heklet noe sånt, og det var jammen meg på tide 🙂 Det har vært artig å hekle denne gode gamle kjenningen 🙂 Har blitt heklet noen sånne opp gjennom årene 🙂

Jeg synes at rødt er det som passer best til denne, men har heklet den i hvitt tidligere.  Hva synes du?

Ganske fascinerende hva bakgrunnen har å si for hvordan brikken ser ut 🙂 Blir jo to forskjellige rødfarger jo … hehe. Men det er faktisk en og samme brikke som er avbildet.

Det er jo et mønster som hører til julen synes jeg 🙂 En liten koselig brikke som kan brukes til litt av hvert 🙂

6 kommentarer til «Lenge siden sist»

 1. Heilt klart roødt min venn. Eg ahr faktisk hekla ein del brikker opp igjennom åra eg og. Men det er lenge siden no. iKKJE AKKURAT DENNE MEN MANGE ANDRE SOM LIGNER. DENNE PASSER BEST TIL RØDT JA. FIN Å HA I JULEN.

 2. Den var søt, sammen med alt det andre du lager. 🙂
  Hvor finner jeg oppskriften på denne lille duken?
  Enig med at dette er avslapping ! Meditativt i grunn !
  Det må ikke bli for komplisert prosjekt for min del hvis det skal være avslappende, da blir det prosjekt isteden for 😉 ..men jeg elsker at det ar laget på en «film» eller en kveld og liker amigurummi og, har laget noen til unga ! Føger gjerne med i bloggen din for mer spennende 🙂

 3. Susns sang og smurferi og jule:
  Denne oppskriften har jeg funnet i et gammelt blad 🙂
  Så hyggelig at du vil følge bloggen min 🙂 Det må du gjerne gjøre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *