Lyslykter til jul :-)

Lyslykter er jo så inn i tiden og det er jo faktisk ikke veldig lenge til jul. Tenkte jeg måtte lage noen lyslykter i julefargen også 🙂 Det er jo desidert den tiden av året vi tenner mest lys 🙂 Og det gir jo en utrolig god stemning 🙂

Og det som er så greit med å lage lyslyktene slik er at jeg kan bare bytte ut det røde trekket med en annen farge utfra årstid og høytid 🙂 Og det er jo litt snedig synes jeg 🙂

Har holdt meg til det samme basis mønsteret som jeg brukte når jeg lagde lyslyktene til konfirmasjonen, men tester ut litt forskjellig for å se om de blir bedre/finere.

Håper at dette kan være noe som blir populært når jeg skal på julemarked i slutten av november 🙂

8 kommentarer til «Lyslykter til jul :-)»

  1. Du hekler nydelige trekk til lysglassene og veldig pene i rødfargen du har brukt. Smart og variere farger etter årstidene,for slike kan man jo bruke hele året. Flott duk har du heklet. Lykke til med julemarkedet og dette er nok salgsvarer som du får solgt vil jeg tro. Riktig god helg ønsker jeg deg også:-))

  2. Hobbystua:
    Tusen takk 🙂 Det er Gjestal sitt 200 grams nøste 🙂 Akkurat passe tykkelse til sånne mønstere 🙂
    Det er jo veldig greit å kunne bytte trekk på lyslyktene i stedet for å ha et stort lager med de 🙂 De tar jo litt plass …. hehehe.
    En riktig god helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *