I gang med ny bestilling av pulsvarmere

Hadde en ganske rolig helg sist helg og hadde dermed muligheten til å sitte litt mer sammenhengende med strikking. I tillegg har jeg fått strikket litt i løpet av uka også 🙂 Og det har jo ført til at jeg har fått strikket ferdig 3 par pulsvarmere siden forrige helg 🙂 Det er kanskje ikke mye, men for meg er det litt når en har fullt opp med både jobb, barn, hus og heim pluss litt overtid.

Det er gøy når jeg kjenner at strikketøyet bare går fremover og blir større. Og ikke minst ganske fort ferdig 🙂  Har virkelig følt at jeg har fått gjort en del håndarbeid og det er en god følelse å ha 🙂

Bildene lyver litt når det gjelder fargene, det første paret er mørk lilla og det andre paret er mørkeblått 🙂

Dette paret er strikket med tomler, du kan skimte den på den venstre pulsvarmeren her 🙂

Og til slutt det 3 paret i hullstrikk 🙂 Har strikket noen par med dette mønsteret som du finner på garnstudio.com 🙂

Alle parene er strikket med Drops Merino Extra Fine. Det er utrolig deilig å strikke av (det har jeg sikkert nevnt før) og så klør det ikke 🙂

Føler det har gått mye i bilder av pulsvarmere i det siste … kan bli litt vel mye og 😉 Men det er jo det jeg har holdt med på i det siste. Har fått enda flere bestillinger på pulsvarmere i tubestrikken så det blir nok mer ja 🙂 

Ønsker alle en flott uke! Håper at dere har det bra alle sammen!

 

4 kommentarer til «I gang med ny bestilling av pulsvarmere»

 1. Dei er så fine desse pulsvantene dine så dei blir eg aldri lei av å sjå bilder av. Det vart ei rar setning men du skjønner. Ja det er eit godt garn, men eg tror eg har funne ein god konkurent. Skal teste det enda meir i dag.
  Syns du ahr fått gjort mykje eg, når ein tar i betraktning alt det andre som dagene dine inneholder. Kan ikkje samanlikne emd noen som «bare» er hjemme og kan strikke når ho vil hehe.
  Det er litt synd når ein ikkje får fram dei rette fargne, men det såg da fint ut alikevel. Ha ein stråalndes dag min venn

 2. gretashobby:
  Tusen takk Greta 🙂 Jeg skjønner hva du sier 🙂
  Er veldig spent på å høre om det «nye» garnet du skal prøve 🙂
  En kan alltid gjøre mer … hehe … men det er jo litt andre ting også som må gjøres 🙂 Ha en flott søndag Greta 🙂

 3. Lilla er nesten umulig å få tatt skikkelig bilde av
  Flotte pulsvanter, likte spesielt godt de hvite. Jeg jobber også masse, men strikking er rekreasjon, så det blir strikking så snart jeg setter meg ned. Da kobler jeg ut og lader opp:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *