Diverse heklet julepynt

Innimellom strikking av pulsvarmere og grytekluter har jeg puslet på med litt småtteri 🙂 Nemlig julepynt av forskjellige varianter. Det er veldig gøy å pusle med slikt småtteri 🙂

Disse er heklet i Gjestal sitt 12/4 heklegarn på pinne 1,75:

Og til slutt alle samlet. Som du ser har de ikke fått «hanken» enda, men syntes det var greit å ta bilde før de kom på. Det blir litt mer rotete på bildet da …

Fikk noe viscose garn av en venninne som hun skulle lage julepynt av for 2 år siden. De første krystallene er heklet i viscose garnet sammen med en tynn sølvtråd. Det kommer ikke skikkelig fram på bildet, men den er der 😉

Her er noen «iskrystaller». Litt vanskelig å få skikkelig inntrykk av de siden de ligger, men de blir finere når de får henge som de skal.

Synes det er gøy å lage julepynt. Nå er det jo faktisk ikke så lenge til 1. desember heller, så jeg kan snart begynne å gjøre klart litt i huset 🙂 Det gleder jeg meg veldig til 🙂 

12 kommentarer til «Diverse heklet julepynt»

  1. Veldig fine små søte heklapynt. Der er eg og du veldig forskjellige. Slikt småtteri ligger ikkje for meg. Kan hekle og ahr gjort det. Men da blir det løpere eller brikker, ikkje slikt putl. Men bra ein er forskjellig . Ja snart kan du begynne å pynte. Det gleder eg meg til også. Så da må alt vere ryddig og kome på plass. Ha ein strålandes dag vennen

  2. Det Lilla Huset i Skogen:
    Tusen takk 🙂 Det meste av denne pynten er beregnet på julemarkedet, men det kan nok hende at jeg lager noe til meg selv også 🙂

  3. gretashobby:
    Det beste med småputl er at det blir fortere ferdig 😉 Har heklet en del brikker og duker og gardinkapper opp gjennom årene. Synes det er gøy med litt morsomme prosjekt og innimellom 🙂 Takk takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *