På pinnen 7 ….

Forrige torsdag reiste vi til England. Målet var å besøke vår niese som studerer i Colchester. 

Siden de fleste av oss ikke hadde vært i England før, så valgte vi å legge til et par ekstra dager i London før vi reiste videre til Colchester. Vi fikk opplevd en masse på turen, bl.a. Madame Tussaud, London Sea Aquarium, Big Ben, House of Parliament, the London Eye og jammen meg fikk vi faktisk med oss Julemarkedet i Southbank også som åpnet fredagen 🙂 Perfekt timing … hehehe.

Det ble ikke så mye shopping i England. Jeg hadde ikke planlagt så mye heller. Hadde bestemt meg for å sjekke prisen på parfymen min, og det var så bra at jeg kjøpte den. Skal lage et lite innlegg senere om hva som fikk lov å bli med hjem i kofferten 😉

Jeg kan jo selvfølgelig ikke reise noe sted uten å ha håndarbeid med meg. Fant ut at strikkede grytekluter var et greit håndarbeid å ha med på tur. Jeg fikk faktisk ferdig nesten 2 par med grytekluter innimellom all tråkking rundt i Londons og Colchesters gater og diverse severdigheter.

Disse er strikket i Gjestal Bomull Sport på pinne 3,5 i marineblå og limegrønn.

Disse er strikket i samme garn, men i svart og hvitt.

Liker disse godt og synes mønsteret kommer ekstra godt fram i svart/hvitt. 

6 kommentarer til «På pinnen 7 ….»

 1. så masse du rakk å strikke medan du var på tur da. eg rakk ein halv sokk da eg var i Bergen. Men til mitt forsvar så låg eg det meste av tiden eg ikkje var ute og farta. Likte spes godt dei svarte og kvite. det mønsteret kan jo brukes til mangt. Du er da flink vennen.
  Gleder no meg til å sjå kva du kjøpte med deg og eg da. ha ein super duper dag skjønning

 2. gretashobby:
  Tusen takk 🙂 Det ble noen pauser innimellom all tråkkinga som vi slappet av på hotellet. Og da var jeg ikke sen om å ta fram strikketøyet 😉
  Det får du snart se 🙂 En flott dag ønskes deg. Klem

 3. Dette var noen flotte grytekluter du har strikket og det er lekkert i svart og hvitt. Men jammen har du strikket mye selv med en liten utenlandstur,men antar du fikk kjøpt med deg masse fint hjem av både garn og litt godlukt. Blir artig og se når du legger ut mer etter hvert:-) Vil få ønske deg en riktig fin helg og kos deg.-))

 4. Hobbystua:
  Tusen takk 🙂 En benytter sjansen når en har den 😉
  Det ble nok ikke kjøpt noe garn dessverre. Fant ikke så mange garn-butikker … men jeg må bare planlegge bedre på den fronten neste gang jeg skal til England 🙂 En riktig god helg til deg også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *