Min «stoooore» shopping runde i England …

Som jeg har fortalt i et tidligere innlegg så var vi i London og Colchester forrige helg 🙂 Jeg hadde ikke planlagt så veldig mye shopping, men hadde bestemt meg for å kjøpe parfymen min hvis prisen var bra. Og det var den, så da ble det en flaske med favorittparfymen min – Amarige by Givenchy 🙂

Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle stikke innom en bladkiosk og se om jeg fant meg noen hekleblader. De er veldig dyre her heime en del av de, men de kostet ikke så mye  i England 🙂 Jeg fant to stk. som jeg hadde lyst på 🙂

Hadde noe småmynt jeg skulle bruke opp og da ble det et strikkeblad også … med en liten overraskelse 🙂

Jeg fulgte litt med på om det var noen garnbutikker i nærheten, men fant ingen. Ikke før jeg ble vist en i Colchester. Jeg var ikke akkurat imponert over garnutvalget og prisene der. Var egentlig litt skuffet.

På vei ned trappa i butikken fant jeg en kasse med masse lappeteknikk-stoffer på tilbud. Og der fant jeg jammen meg flere artige julestoffer som jeg falt for. Så i stedet for garn så endte jeg opp med å kjøpe litt stoff i stedet 🙂

Syntes de var flotte, og så får tiden vise hva jeg lager av de etterhvert!

Begynner å få et lite lager med stoffer til lappeteknikk nå, så jeg må få tatt meg en runde og sy litt også. Men det får komme etter julemarkedet og julegavelaging 🙂 … Eller kanskje det kan bli noen julegaver av dette … 

8 kommentarer til «Min «stoooore» shopping runde i England …»

 1. Det vst ikkje så mye shopping syns eg. Litt var det jo men er redd eg hadde gått litt meir berserk. Ikkje i bladkisken da. Det står jo på engelsk. Det hiktigste er at du koste deg på tur og det har eg inntrykk av at du gjorde. Natta 🙂

 2. Flotte stoffer 🙂 også er det så artig med andre typer blad, inspirasjon. Det at de er på engelsk er jo positivt, så kan man vedlikeholde se sidene av seg selv, og det går bra å strikke engelske oppskrifter også 🙂 Hører mange sier de kan være bedre å følge ennn norske. Fjellgeitbundingen

 3. Flotte julestoff du fikk tak i – de blir sikkert til noe fint etterhvert 🙂 Jeg kjøpte også noen nye håndarbeidsblad når jeg var i England nylig, mye billigere enn her hjemme. Samme erfaring med garnbutikk som deg – jeg ble skuffet og kjøpte ingenting!

 4. majessysslerier:
  Er godt fornøyd med stoffene og bladene 🙂 Takk, har tanker om hva jeg vil lage, men må se hva jeg ender opp med når jeg kommer så langt 😉 Ha en flott kveld!

 5. Anonym:
  Jeg har veldig god erfaring med engelske blader så langt. Har også noen tyske og spanske som er greie å følge, hvis ikke det er veldig avanserte oppskrifter 🙂 Alltid gøy med blader 🙂 og stoffer 🙂

 6. Greta:
  Nei, det ble ikke så mye egentlig … den var litt ironisk ment 😉 Hadde jeg funnet det jeg var ute etter så hadde jeg nok gått mer berserk, men fant ikke noe som tilsa det:-) Ja, jeg koste meg masse på tur og jeg er godt fornøyd 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *