Forberedelser til julemarked

Fredag kveld måtte jeg finne fram og gå gjennom de tingene jeg har laget (gjennom flere år) og sortere hva jeg skulle ha med meg på julemarkedet og ikke. Jeg tenker jo hele tiden at jeg må lage mer, fordi jeg har jo ikke så mye … Men når jeg så hva som lå framme på bordet så må jeg nok si at det er altfor mye … hehehe. Jeg har veldig mye forskjellig, men jeg har ikke så mye av hver enkelt ting.

Bildene viser et ikke så rent lite kaos, men det er jo gøy å se så mye forskjellig en har laget opp gjennom lang tid 🙂

Her er det julepynt, påskepynt, diverse vintertilbehør, kjøkkentilbehør og pynteting, og en masse annet 🙂

10 kommentarer til «Forberedelser til julemarked»

  1. oisann det var ikkje lite. Eg gavfra megheile lageret mitt sist egvar i Bergen eg. Men så hadde eg ikkje så veldig mye da. laaangt fra så mye som du. Håper du fikk solgt litt da.

  2. Du verden så produktiv du har vært. Mye fint du har laget. Håper du får solgt mye. Selv kom jeg meg ikke på messe i år. Måtte avlyse dessverre, men det kommer nok flere muligheter 🙂
    Masse lykke til på messen i allefall 🙂

  3. gretashobby:
    Ja, fikk solgt noe, men ikke allverdens. Hadde håpet på litt mer salg. Men det er sånn det av og til blir det. Noen ganger selger man masse og andre ganger blir det lite salg. Men vi gir ikke opp for det 🙂

  4. hobbyz:
    Det kommer flere muligheter. Tusen takk skal du ha 🙂 Fikk ikke solgt så veldig mye, men nok tilå dekke avgiften pluss litt til 🙂 Og så lenge det ikke går i minus så kan en jo ikke klage 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *