Hyggelig overraskelse i posten :-)

På fredag fikk jeg en hyggelig pakke i posten 🙂 Inne i pakken fant jeg disse nøstene:

Jeg visste jo om at pakken kom, fordi Greta hadde opprydning i garnet sitt (http://gretashobby.blogg.no/1385017744_fikk_orden_p_alt_garn.htmlog fant to nøster med Mandarin Heklegarn som hun lurte på om jeg ville ha 🙂 Jeg kan jo ikke si nei til et sånt tilbud … får jo aldri nok med heklegarn 😉 Jeg sa at jeg skulle betale portoen, men det fikk jeg ikke lov til .. Det var utrolig hyggelig av henne 🙂

Det er alltid gøy å få pakker i posten 🙂

Mange tusen takk til deg Greta 🙂

2 kommentarer til «Hyggelig overraskelse i posten :-)»

  1. Så kjekt at du likte garnet. Skulle bare mangle omdu skulle betale portoen når det var eg som lurte på om du ville ha garnet. Kos deg med det du

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *