På pinnen …. og litt annet

Skjønner ikke helt hvor fort denne tiden går nå … Da jeg var ferdig på julemarkedet forrige helg så startet jeg med det 4 paret pulsvarmere i en bestilling. Det tok ganske lang tid å få tredd alle perlene inn på garnet, og det går mye tid til å skyve disse perlene nedover tråden etterhvert som jeg strikker. Men det er utrolig morsomt å strikke de og se mønsteret som former seg etter hvert som arbeidet vokser. 

Bildet viser perlene som er tredd på garnet og deler av mønsteret jeg skal bruke 🙂

Her har jeg kommet i gang et stykke og jeg begynner å se konturene av mønsteret.

Litt nærbilde av mønsteret – jeg synes det blir veldig flott. Jeg fikk frie hender med å velge mønster og det var dette jeg valgte. Håper at mottaker liker det også 🙂

Den siste uka har det blitt mye ekstrajobbing, og i tillegg måtte jeg få lagt inn i hvert fall en trening samt en handlerunde for å gjøre klar til 1. helg i advent.  Det har derfor gått smått framover denne uken.

På torsdag inviterte jeg noen gode kollegaer og venner til en liten håndarbeidskveld 🙂 Det var utrolig hyggelig og vi koste oss masse alle sammen, først med ost & kjeks og deretter med strikketøyet 🙂 Da fikk jeg strikket så mønsteret gjorde et bra fremskritt. Jeg manglet kun noen få rader til å bli ferdig med første pulsvarmer, men jeg sovnet regelrett fra strikketøyet … og da var det bare å komme seg i seng.

I går gikk det meste av kvelden med til å få gjort klart stua til advent 🙂 Jeg stresset ikke, men tok den tida jeg trengte og gikk rundt og koste meg med vasking og pynting 🙂 Jeg var ferdig i 12-tiden på kvelden og da var jeg for trøtt og sliten til å strikke … Nå gleder vi oss masse til å tenne adventssaker og stjerna i kveld 🙂 Og ikke minst å drikke julebrus og kose oss med litt julegodis …

Og ikke minst gleder jeg meg til å sette meg ned i kveld foran tv’en og ta fram strikketøyet slik at jeg kan få det ferdig 🙂

Er spent på hva mottaker synes om disse 🙂 Når jeg ser på bildene så begynner jeg faktisk å bli litt i tvil på om disse perlene er sølvfarget. Det har sett sånn ut hele tiden … men nå er jeg faktisk usikker. Jaja, får håpe det går greit allikevel.

Nå skal jeg ta en runde i resten av huset og få vasket vinduene i hvert fall innvendig, pluss litt annen vask og bytte av gardiner osv. Så når vi kommer til middagen i kveld så er alt klappet og klart for 1. desember 🙂

Nissene må vente et par uker til før de får slippe løs 😉

Ha en flott lørdag alle sammen :-), uansett hva dere har planer om 🙂

 

8 kommentarer til «På pinnen …. og litt annet»

 1. Tida flyg det er heilt klart, men vi får berre holde oss fast og henge med. Eg ahr tatt inn all julepynten fra boda. Men tror ikkje eg setter fremnoko før i morra tidlig.Fårsjå kva eg gjer. Skal finne frembilda fra ifjor og finne ut om eg vil ah det slik eg hadde det da.
  Pulsvarmene blir kjempefine dem. Eg har aldri strikka medperler. Føler det er så masse ekstra jobb og har ikkje funne det verdt det enno. Men det kan jo forandre seg fort.
  Kos dere i kveld og i morra. klemmen

 2. Hei, så flott den blir. Så flink du er, det er utrolig mye arbeid med slike perlemotiver, men det blir utvilsomt veldig flott 🙂 Rene kunstverk 🙂

 3. gretashobby:
  En kan jo ikke akkurat hoppe av i svingen nei 😉
  Har noe igjen på loftet, det tas nok ned rundt midten av måneden. Men alt som skulle opp til advent er nå på plass 🙂
  Det er mye jobb, men så blir de flotte og 🙂
  Takk takk 🙂 Det samme til dere! Klem

 4. De blir kjempe flotte de der. Veldig stilig med de perlene. Regner med at mottakeren blir kjempefornøyd med de der ja 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *