Ferdig med en bursdagsgave

Den siste uka har jeg begynt på diverse julegaver og bursdagsgaver som skal gis bort i løpet av desember. 

I går kveld fikk jeg gjort ferdig en heklet lue som skal være bursdagsgave. Jeg har heklet flere av denne tidligere og jeg synes det er en deilig oppskrift 🙂 I tillegg er det en god passform på lua, det er faktisk en av de få luene jeg kan bruke uten å se helt dum ut …

Denne er heklet av Big Merino og heklenål 5.

Du finner oppskriften her http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=126&d_id=21&lang=no.

Knappene kom ikke så godt fram på bildet så jeg tok et bilde utenom for å vise de:

Så nå håper jeg bare at bursdagsbarnet blir fornøyd med gaven 🙂

8 kommentarer til «Ferdig med en bursdagsgave»

  1. Ser du har gjort et virkelig flott arbeid. Fikk lyst til å prøve meg på denne selv 🙂 Men har ikke heklet så masse, så litt usikker om jeg får den pen nok til bruk, men burde vel skjerpe meg og hive meg rundt. Den som intet våger intet vinner… Fjellgeitbundingen

  2. Detblir nok bursdagsbarnet heilt sikkert. Kjekt med luer med god passform. veldig viktig er det faktsik. Eg ahr ikkje funne noen som passer til meg enno. så eg må nok fryse hehe. Det går i julegaver her og, men no ser eg faktisk slutten og ja eg blir ferdig i år og. bare eg ikkje lager for mange ekstragaver. Ha ein super duper dag

  3. Anonym:
    En må bare evt. prøve flere ganger så kommer det seg ganske fort 🙂 Det er i hvert fall ingen grunn til ikke å prøve 🙂 Hekling er min favoritt nr. 1, men det har blitt en del strikking det siste året . Ha en flott kveld!

  4. gretashobby:
    Hehe … jeg tror jeg kommer i mål med julegaver og bestillinger før jul jeg også. Ba meg fri fra jobb i morgen, slik at jeg kan få ordnet diverse ting uten at det blir stress av det 🙂 Ser veldig fram til det 🙂 Tusen takk Greta 🙂 Håper du får en fortsatt fin dag! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *