Ferdig med 2 julegaver til :-)

Den siste uken har jeg strikket på 2 julegaver. Ideen dukket opp i fbm en håndarbeidskveld jeg hadde heime med noen gode venner og kollegaer. En av jentene kom med en oppskrift på en patentstrikket hals og den så god ut 🙂 Det er lenge siden jeg strikket patentstrikk, men jeg fant ut at jeg måtte prøve det 🙂 

Oppskriften fant jeg her : http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=125&d_id=8&lang=no

Jeg brukte baby alpakka garnet som er veldig mykt og godt. Det passet veldig godt til denne halsen.

Bildet over viser den mørke grå halsen og bildet nedenfor viser den svarte halsen 🙂

Håper at disse vil bli vel mottatt 🙂 

6 kommentarer til «Ferdig med 2 julegaver til :-)»

 1. Disse halsene blir helt sikkert godt mottatt og deilig når det er garn som ikke klør og irriterer på huden:-) Er nemlig var på det selv. Ha en fortsatt fin helg og hygg deg:-))

 2. Hobbystua:
  Det håper jeg at de blir 🙂 Garnet er utrolig godt og jeg klør ikke av det 🙂 Det er ganske mange som reagerer med kløe på forskjellige typer garn. Strikket meg en tunika i Sandnes alpakka garn som jeg klør av og da blir det jo ikke til at man bruker den så ofte. Og det er jo synd at plagg man har brukt lang tid på ikke blir brukt fordi de klør.
  Ha en flott helg og kos deg med juleforberedelser og hobby 🙂

 3. Dei blir garantert heilt sikkert godt mottatt. Og ekstra kjekt når det ikkje klør. veit at den som skal ha det eg lagde ferdig i går, ikkje har problem med at det klør. eg skjønner ikkje det.Kunne ikkje ahtt det sjølv.
  Veldig praktisk fargedette her på begge to. Har ikkje prøvd akkurat det garnet. Men no er det snart kjøpestopp utenombestillinger. Fra januar skal eg berre bruke av lageret til alt eg skal lage av småting. spent på kor lenge eg klarer å holde på det;0). Ha ein flott lørdag og søndag skjønne deg.klemmen

 4. gretashobby:
  Skal prøve å ikke kjøpe så mye nytt garn jeg også – må bruke opp litt nå, men en får se. Dukker det opp litt bestillinger osv. så må det jo kanskje noe innkjøp til 🙂
  Skal snart ha opptelling av garnsparinga mi. Er spent på hvor mye det blir som jeg har spart i 2013 – og hvor mange garnnøster jeg har brukt opp 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *