En fridag som ikke ble helt som planlagt ….

Jeg kjente at jeg var sliten nå og jeg kjente at jeg begynte å stresse litt i hodet med alt jeg skal ha ferdig før jul. Jeg følte at jeg hadde behov for litt fri. Så jeg spurte sjefen om å avspasere fredag og jeg fikk klarsignal for det. Reiste avgårde tidlig for å handle diverse julegaver og å fylle opp litt skuffer og skap til jul 🙂

Før vi var helt ferdig med handleruten kom migrenen veldig brått og fort på, og jeg ble veldig kvalm og uvel. Følte kroppen skalv skikkelig på vei hjem. Vi rakk ikke å ordne alt, men jeg får ta det resterende neste uke. Det var ikke akkurat slik jeg hadde planlagt fridagen min … Da vi kom hjem ordnet heldigvis gubben med alt, mens jeg tok en migrenetablett og kom meg i seng. Etter nesten fire timer med søvn og en ekstra tablettdose så slapp endelig den verste migrenen taket. 

Da kunne jeg sette meg i sofaen og koble ut med litt håndarbeid. Da fikk jeg gjort ferdig den siste nissen i en bestilling, så nå er familien komplett 🙂 De ble sendt i posten i dag. 

 

12 kommentarer til «En fridag som ikke ble helt som planlagt ….»

 1. Hei på deg kjære venn.så trasigt at du fikk sånn migrenanfall da.Du brygget nok på det ei stund førog da måtte det komme når du stresser for mye. Jul blir det jo uansett. Trenger ikkje å få alt i boks.
  veldig fine nisser du ahr laga.Dei blir nok å pynte opp i ein heim ja. Ro deg heilt ned no og nyt dagene som er att førjul. Stor klem fra meg til deg

 2. gretashobby:
  Jeg vet at jula kommer uansett, men en vil jo gjerne at alt er i orden 🙂 Føler jeg har grei kontroll nå 🙂 Takk takk, skal prøve å slappe av innimellom og 🙂 Når reiser dere? Klem

 3. Ååå sånt er så typisk. Sliter med migrene jeg også – og man blir jo bare så satt ut når den slår til. Håper du har kommet deg nå da! Flotte nisser du har laget 🙂

 4. Dette var noen artige og flotte nisser du har heklet,men tråkig at du sliter med migrene. Men antar det er noe du har hatt i flere år? Så da er det kanskje ikke stress og mas og høye skuldre som er årsaken. Men håper du får en litt roligere tid nå som det meste av gaver er laget ferdig. Klem fra Marianne:-) Fine votter du har laget også.-))

 5. Hobbystua:
  Har nok hatt det noen år, men heldigvis føler jeg meg ikke veldig plaget. Det har vært en del i det siste, men jeg stresser litt i hodet i forhold til at det er veldig mye å gjøre på jobb. Migrenen kan jo trigges av mye forskjellig den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *