I rute før jul :-)

Og så var vi i rute til jul 🙂 Krumkakene må stekes på lille julaften som vanlig, men muligens tidligere på dagen enn «normalt» 🙂 

Jeg var ferdig i god tid i kveld med det siste jeg hadde på planen – nemlig en liten nissefamilie 🙂 Så jeg trenger ikke å sitte oppe til langt på natt for å få ferdig noe … hmmm … Men det er en deilig følelse og ligge godt an 🙂 Jeg kan faktisk bruke tiden til å kose meg i morgen kveld 🙂 Deilig!

Den store nissen blir nok begynt på senere 🙂 Den skal være mer eller mindre lik disse, men minst 3 ganger så stor 🙂 Og jeg har god tid på den 🙂 Den skal være klar til neste jul 🙂 Men det skader jo heller ikke å begynne tidlig med noe 🙂 Det er jo greit å være ferdig tidlig 🙂

 

8 kommentarer til «I rute før jul :-)»

 1. Nydelige nisser du har laget 🙂 Vi skal til foreldrene mine i morgen. Da blir det kvelds med mye godt julepålegg. Mmm… Julaften skal frøkna synge med koret på julegudstjeneste. Det blir kjekt å se 🙂 Ønsker deg og dine en fin julehøytid! 🙂 8==(»,)==8

 2. Disse nissene var da grådig skjønne 🙂 Håper du legger ut bilde at den store nissen også når den er ferdig. God jul til deg og dine 🙂

 3. Hei.godt å vere tidlig ute, men å begynne på ein nisse no som skal vere ferdig til neste jul er jo veldig tidlig da.
  så fin nissefamilie du har har laga da. No har vel skuldrane senka seg og du bare nyter det, siden du var i så god rute i morra? Hatt ein aktiv dag her. No er det sløving på rommet.trenger litt tid til det eg. ha ein fin kveld Juleklem til deg om eg ikkje ser deg i morra

 4. gretashobby:
  Ja, det er jo litt tidlig 🙂 I dag skal jeg rett og slett begynne på en pute som jeg har hatt lyst til å strikke en stund 🙂
  Takk. Skuldrene er godt senket nå. Huset har fått siste vask, krumkakene var ferdige i god tid før middag og nå er juletreet pyntet og roen har senket seg 🙂 Ha en riktig god jul Greta 🙂 Klem

 5. foreignerat50:
  Hehe … det er alltid det siste som blir laget her i huset 🙂 I dag var jeg ferdig med de før middag 🙂 Gleder meg til kose meg med de 🙂

 6. dandilion:
  Tusen takk 🙂 Det hørtes veldig deilig ut og ikke minst hyggelig ut 🙂 Så artig, det blir en egen stemning i kirka julaften 🙂 Kos dere masse! Ønsker dere en riktig god jul 🙂
  8==(»,)==8

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *