På pinnen 30. desember

I juleferien har jeg kost meg med strikkerier etter eget forgodtbefinnende 🙂 Deilig å kunne gjøre det av og til 🙂 Har noen bestillinger som jeg skal begynne med over nyttår 🙂 Men inntil da, så strikker jeg eller hekler akkurat hva jeg har lyst til 🙂

Det klaffet jo bra med et enkelt og greit strikketøy når vi skulle reise tur/retur Høyanger i løpet av en helg 🙂 Fikk strikket en del både på vei opp og ned, spesielt på fredagen da vi ble sittende nesten 5 timer å vente på kolonnekjøring over Hemsedalsfjellet. Det ble tilsammen 26 timer i bilen – vi kjørte 1460 km.

Dette strikket begynte jeg på i går 🙂 Kan du se hva det skal bli?

18 kommentarer til «På pinnen 30. desember»

 1. Hmm, da venter jeg i spenning 🙂
  Flink er du ihvertfall. Jeg hadde nok kastet hele strikketøyet i ovnen lenge før jeg hadde kommet så langt, hihi
  Nå er det natta på denne damen, så da ønsker jeg deg en riktig god natt også sees vi kanskje i morgen 🙂
  Nattaklem fra Engla

 2. Blir spennende å se dette ferdig 🙂 Godt når det er slik lys at man kan strikke når man er passasjer. Slik elsker jeg de lyse, lange sommernettene her oppe. Her er det kun midt på dagen man ser å gjøre noe i bil….

 3. Å sitte i 5 timer å vente på kolonnekjøring syns eg er godt gjort. Tror eg hadde snudd eg da. Men når ein først sitter å vente så er det jammen godt å ha med strikketøy. Tenk om du ikkje hadde hatt det med. Eg får ikkje strikka noko serlig i bil eg.Blir så lett bilsjuk. Men når bilen står stille da strikker eg og. Det blir nok ein genser tenker eg. ha ein flott siste dage i dette året. stor klem

 4. gretashobby:
  Vi skulle i overraskelsesselskap og sånn var det 😉 Da hadde det vært utrolig kjedelig og ikke minst blitt irriterende … hehe. Jeg er så heldig at jeg ikke er bilsyk.
  Det skal nok ikke bli en genser nei …
  Ha en flott siste dag i 2013 du og 🙂 Klem

 5. Hei.-) Er nydelig farge du har på strikkepinnen din,og etter hva jeg skjønner så blir det en pute. Og det er ikke i tvil om at denne blir flott.-) Må du ha en fortsatt fin dag og jeg ønsker deg og dine et riktig godt nytt år. Og veldig koselig og bli kjent med deg her på bloggen også. Nyttårsklem fra Marianne:-))

 6. Hobbystua:
  Tusen takk Marianne 🙂 Du har helt rett i det, det skal bli en pute 🙂
  Takk i lige måde. Veldig hyggelig å bli kjent med deg og! De beste ønsker for 2014 🙂 Klem

 7. Hodelykt ja, men hva sier føreren til det da. Prøvde med mobillys en gang, men føreren klaget på at det ble så skarpt, så da var det slutt på det. Godt nyttår til deg 🙂

 8. fjellgeitbundingen:
  Så lenge den ikke peker rett fram så går det helt fint. Henger den som regel rundt halsen og peker ut mot høyre 🙂
  Godt nyttår til deg og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *