Blitz eller ikke ….

Jeg skulle ta bilde av en pute jeg hadde strikket på bilturen i helgen. Skjønte fort at jeg hadde glemt å slå på blitzen på det første bildet, så det fikk jeg ordnet før jeg tok neste bilde. Men at forskjellen skulle utgjøre så mye når det kommer til fargen … det ante jeg ikke …

Puta har ikke helt de målene jeg ønsket, men sånn går det når jeg bare begynner med et maskeantall. Da må jeg tilpasse mønsteret til å passe inn i den grad det er mulig … Men synes nå den ble fin allikevel jeg 🙂

Uten blitz ble fargene på puta svart eller mørk koksgrå og lyslys grå  ….

Noe som på langt nær ikke ligner fargene i det hele tatt som i utgangpunktet er blå og hvit – her tatt med blitz.

Har jo sett forskjell på bilder og farger tidligere, men her var forskjellen utrolig stor …. 

Har du opplevd at fargen som kommer på bildet overhodet ikke stemmer med den faktiske fargen?

 

8 kommentarer til «Blitz eller ikke ….»

  1. Det var da ei fin pute. Med eget mønster også. Ikkje nøye om den ikkje ahr normale mål. Puten former den etterpå likevel. Ja fargene er ikkje alltid like enkle å få frem. bortsett fra når ein kan ta bilde ut. Da blir det ofte rett. fin kveld til deg fra trøtte meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *