Fjorårets siste produksjon

Da vi var innom Førde forrige helg, så måtte jeg jo selvsagt innom min venninne sin håndarbeidsbutikk 🙂 Jeg fant noe artig garn i knall-farger som virket veldig ålreit. Det ble til at jeg kjøpte rosa, knallgult og sort garn av typen King Cotton. Et mykt og tykt garn som jeg aldri har prøvd før. Hun hadde noen heklede luer til utstilling som var heklet i det garnet, og da måtte jeg jo bare prøve 🙂

Garnet består av 55% Polyamid og 45% egyptisk bomull. Et deilig garn å hekle med 🙂 Ser ikke bort fra at jeg lager mer med det garnet 🙂

Disse luene var det siste jeg fikk produsert i 2013. Har en liten frøken som likte de veldig godt … og det er jo bra siden de er laget til henne 🙂

Den ene er heklet i hht oppskrift nedenfra og opp, mens den andre er heklet fra toppen og ned etter eget hode. Den bl ikke helt som jeg hadde tenkt, men det er godt nok 🙂

 

7 kommentarer til «Fjorårets siste produksjon»

  1. hei vennen. Hvilke av garnlangerne i førde er det som er vennina di da.? Stilige barneluer. Det er jo inn no med slike knallfarger på luene. Kjekt når barna vil bruke dem.HA eit supert år i året som kommer og så skal vi treffes heilt kalrt. klemmen

  2. gretashobby:
    Hun driver Sybutikken Sting for Sting som ligger i 2 etasje på Førde Torg (tidligere Skjermstova). Takk takk 🙂
    Takk i lige måde Greta 🙂 Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *