Ble ikke helt ferdig nå heller …

I fbm bursdagen til sønnen i fjor, så fikk han ha bursdagsLAN heime i stua og mor & far ble «forvist» til gjeste/tv-rommet i kjelleren. Da startet jeg og strikke på det som etterhvert skal bli en Skappelgenser.

Det har ikke blitt så veldig mye strikking på den i løpet av året, fordi det har stort sett vært oppdrag eller andre ting som har blitt prioritert. Nå er det jammen meg gått ett år siden jeg startet med den og når sønnen igjen skulle feire bursdagen med LAN i stua, så fant jeg jo ut at jeg bare måtte fortsette med genseren min. Øynet sjansen til å kanskje bli ferdig.

Fikk ferdig arm nr. 2 og kom veeeeldig langt på bakstykket, men selvfølgelig gikk jeg tom for garn …. jeg som alltid kjøper inn ekstra for å ikke gå tom!

Siden jeg ikke vet om noen butikker i omegn som selger Drops-garnet så måtte jeg bestille på nett. Har funnet en nettbutikk som jeg er veldig fornøyd med 🙂 og det er Strikkenett.no. De er utrolig kjappe på levering. Jeg bestilte mandag kveld og fikk pakken i posten onsdag 🙂 Og jammen meg var jeg ekstra heldig … denne månedens garn på 30% rabatt var KidSilk og det passet jo veldig bra!

Når jeg allikevel måtte bestille det garnet så benyttet jeg sjansen og bestilte garn til et oppdrag jeg skal strikke for en «gammel» bekjent 😉 Synes ikke den ser så turkis ut som den faktisk er … men det får gå 🙂

Slik ser fargen ut hos Drops.

http://www.garnstudio.com/lang/no/visgarn.php?garn=MerinoExtraFine

Nå er en småhektisk men hyggelig uke snart over og jeg ser fram til en avslappende helg 🙂 Nå skal jeg finne fram strikketøyet mitt, må jo prøve å bli ferdig med Skappelgenseren min 🙂 

En riktig god helg til deg og dine! Håper den blir slik du ønsker det.

 

10 kommentarer til «Ble ikke helt ferdig nå heller …»

 1. Heisan:-) Har du en uferdig genser,nei og nei nå må du få den ferdig før den blir umoderne. Håper du forstår at jeg har litt morro nå,,,:-) Blir spennende og se den ferdig,og det du skal strikke i oppdrag var en nydelig farge. Er glad i turkis selv,så er den fargen så ren og pen. Ønsker deg en riktig så koselig helg og håper du får strikket litt ekstra da. Klem fra Marianne:-)

 2. Skappelgenseren er godt brukt her, den er såååå myk,varm og god! 🙂 Jeg kan jo ikke strikke, men har heldigvis en meget strikkel glad mor som ordet ut når jeg ønsker meg noe :))

 3. Hei vennen og god mrogen. viss du ahr brukt eit heilt år på eit plagg til deg sjølv, og ikkje fått gjrot den ferdig enno. Ja så syns eg du lar oppdrag vere oppdrag og alt anna i bakre rekke.Nomå deu lage ferdig generen til deg sjølv. ein må da vere litt egositisk også av og til. Gleder emg til å sjå den på. for eg vil gjerne ha bilde av deg med den på, kan du skjønne.
  Nyt helgen med dine kjære og slapp godt av. Det er litt skiskyting på tv også så da kan man slappe av. Stooooore helgaklem fra meg til deg goingen

 4. gretashobby:
  Jeg må nok innrømme at jeg har brukt så lang tid … Det er egentlig på tide å fullføre den ja 🙂 Skal prøve å få gjort det i helgen 🙂
  Tusen takk. Mannen er på jobb i helgen så det blir meg og barna 🙂 Minstemann skal synge konsert med koret, men ellers utover det har vi ingen planer 🙂
  Stooor helgeklem til deg og Greta 🙂 Kos deg!

 5. morsinunge:
  Så koselig å ha noen som kan strikke når det er noe en har lyst på 🙂 Gleder meg til den blir ferdig. Den kjennes veldig deilig ut 🙂

 6. Hobbystua:
  Hehehe … det blir en skikkelig kosegenser så jeg bekymrer meg ikke så mye for om den er moderne eller ikke … Hehe skjønner det ja!
  Det er en flott turkisfarge 🙂 Det har jeg store planer om 🙂
  Kos deg med håndarbeidet Marianne 🙂
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *